piyasa şu anda burdan yukselırse ve yukselırken ,açık poz değeri azalmaya başlarsa (ki şu anda 9000 lerde)
bu piyasa bayaa bi yukarı hedefler...
piyasa şu anda burdan yukselırse ve yukselırken ,açık poz değeri azalmaya başlarsa (ki şu anda 9000 lerde)
bu piyasa bayaa bi yukarı hedefler...
--Eksiklik Kendi Özümde--
sizin serviste cam kenarı istiorum patron arka koltukta..)
vall aftlopedro, sabah paralel düşünüyordum...ab toplantı moplantı unutulur,,yemin işi d eolur burası bi yukarı apar dedik amma pala klasik illüzyonunu yaptı bize şortları ucuzdan aldı..aşşadan geri verdi..ve tırmalamaya devam ediyor..ekran izlemenin büyüsü olsa gerek
senaryoya tek tehdit usdtry ve tahvil de kiagresif hareket
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
MS verisi alamıyorum, internet çalışıyor, sizlerde de sorun var mı?
Gidip geliyor, sıcaklar dokundu galiba...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
şiir gibi oynuyorlar...yemin ediyorum şiir gibi...boşuna oturtmuyorlar o trader ları başlarına masanın...
burayı okuyorlarsa helal olsun diyorum onlara...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri