Sayfa 1355/3619 İlkİlk ... 3558551255130513451353135413551356135713651405145518552355 ... SonSon
43419 sonuçtan 16.249 ile 16.260 arası

Konu: Jelibonca...

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Buda asıl baktığımız.

Bundada aynı.

Mayıs tepe, temmuz başı dip.

Sonrasında fark var ikisi arasında.

Zaten yaşadığımız ikilem bu yüzden.

Dipler altın ve gümüşte temmuz başındamı sonramı?

Şimdilik çözen yoktur.

Sonraysa range uzadıkça uzayacak.

Şimdiyse sorun yok.

Bu dönem işte en zor dönemdir mevsimsellikleri bu yüzden verdik aylardır.

Bir dönem geçirdik hep yukarı olan, bir dönem geçiriyoruz zor olan.

Sonu yine ralli olacak ama dip temmuz başımı, sonramı???

Jelibon.
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

2. The Following 5 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.953
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.968
    Toplam Teşekkür
    504 Yazısı Teşekkür aldı

Grafiğe uyarsa 29 una kadar yüselebilir.....ve 33 ün altınıda birdaha görmez...of karar vermek nezor,olup bittikten sonrada bunu nasıl düşünemedim diyorum kendime,birde 15 temmuzda abd deki yasak gümüş için geçerli değil diyenler var ozaman gümüş ü zor tutarlar diye düşünüyorum,bakalım bu defa doğru yerden alabilecekmiyim?

4. The Following 2 Users Say Thank You to turkishmojo For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

euro.

yani temmuzdan sonra zaten fazla birşey beklememek lazımmış der amcam.

Jelibon.
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

6. The Following 7 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.953
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.968
    Toplam Teşekkür
    504 Yazısı Teşekkür aldı

Sn jelibon ilk grafik 37 yılı kapsıyor ikinci ise 20 yılı acaba son yıllarda mevsimsellikte değişimmi oldu 5 yılık bir grafiktede ağustos ve eylül ortalarında bir dip yapıyor....

8. The Following 2 Users Say Thank You to turkishmojo For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Piyasada timingden önemli birşey yoktur.

Al tut palavradır.

Timingi bilecen.

Market timing herhangi al tut startejiyi kesinlikle overperform eder.

Nerede alacan nerede satacan nerede range olacak nerede trend olacak bilecen bunları.

Bu topic bir timing topiğidir.

Elinden geldiğince.

Bunların kaynaklarınıda veriyorum işte unutmayın bunları.

Bakın altın için, euro için, sp için, russel için.

Neden? Bazı dönemler vardır euro düşmesi amerikan küçük kağıtlarına yarar, defalarca anlattık bunu.

Bunu bir acemi risk sanar. Halbuki tersidir.

Bazı dönem rangedir, bazı dönem trenddir.

Tr dede vardır bu.

Amerikada en iyi malı 17 kasımda alırsın.

Trde son 6 ay iyidir. İlk 6 ay kötüdür.

Farklıdır ikisi.

Jelibon.

10. The Following 8 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Trabzonspor Başkanı gözaltında

DHA - Bulut MÜLHİM - İSTANBUL DHA /A.A.11 Temmuz 2011Futbolda şike soruşturmasının 2. dalgasında Mahmut Özgener, Sadi Şener, Levent Kızıl'ın da aralarında bulunduğu toplam 22 şüpheli gözaltına alındı. Şener, gazetecilerin ''Neden gözaltına alındınız?'' sorusuna "Emniyete gidiyoruz. Yavaş sorun, yavaş cevap verelim" diye yanıt verdi.Soruşturma çerçevesinde, geçen hafta da 59 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 26'sı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

SERDAR KULBİLGE DE GÖZALTINDA / WEB TV

İŞADAMI ZEKİ MAZLUM GÖZALTINDA / WEB TV

ŞENER GÖZALTINDA, TRABZON TESİSLERİ SAKİN

ŞENER VE KIZIL GÖZALTINDA - Foto Galeri

"YAVAŞ SORUN, YAVAŞ CEVAP VERELİM"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul'da gözaltına alındı. Şener, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şener, hastaneden çıkarılışında gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız" sorusuna "Emniyete gidiyoruz. Yavaş sorun, yavaş cevap verelim" diye cevap verdi. Şener, daha sonra polis aracıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

SADRİ ŞENER VE LEVENT KIZIL GÖZALTINDA / WEB TV

TRABZON'DA İŞADAMI ZEKİ MAZLUM ALINDI

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Trabzon'da işadamı Zeki Mazlum gözaltına alındı. Mazlum'un şehir merkezinde bulunan evinde arama yapıldı.

ESKİ TFF YÖNETİCİSİ KIZIL DA GÖZALTINDA

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi ve Milli Takımlar sorumlusu Mehmet Levent Kızıl gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Kızıl, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Eski TFF yöneticisi Kızıl, daha sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilerek arka kapıdan içeri alındı.

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Kızıl, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Eski TFF yöneticisi Kızıl, daha sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilerek arka kapıdan içeri alındı.

ANKARAGÜCÜ'NÜN ESKİ YÖNETİCİSİ KARAKAYA GÖZALTINA ALINDI

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya Ankara'da gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen Karakaya, daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. Karakaya, Emniyet'e ait bir araçla İstanbul'a gönderilmek üzere Esenboğa Havalimanı'na götürüldü.

SERDAR KULBİLGE DE GÖZALTINDA

Ankaragücü'nün kalecisi Serdar Kulbilge de gözaltına alındı.

GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR

Gözaltı sayısının 20'yi bulabileceği iddia ediliyor.

TS İNTERNET SİTESİ'NDEN DÜN GECE "SAKİN OLUN" ÇAĞRISI YAPILMIŞTI
    Dün gece 23.06'da Trabzonspor'un internet sitesinden bir açıklama yapılmış ve 'sakin olun' çağrısında bulunulmuştu. O açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

''Yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.
    Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
    Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
    Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
    Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.''

AZİZ YILDIRIM'IN TUTUKLANMASININ ARDINDAN TRABZONLULAR SOKAĞA DÖKÜLMÜŞTÜ

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen şike ve teşvik soruşturması kapsamında bir hafta önce gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün akşam çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanması Trabzonspor taraftarını sokağa döktü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklandığının duyulması üzerine dün akşam sokaklara dökülen Bordo- mavili taraftarlar büyük coşku yaşadı. Açtıkları dev boyutta Trabzonspor flaması ile yürüyüş düzenleyen yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu, "Para, şike, işte Fener işte", "Şampiyonluk hakkımız, söke söke alırız", "Trabzon uyuma, şampiyonluk geliyor" şeklinde sloganlar attı.

Trabzon'da ayrıca kentin çeşitli yerlerinde toplanan taraftar grupları da , "Şampiyon Trabzon" tezahüratları yaptı.

12. The Following 2 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-1 yada 4-1 biter maç, alırız.

Skora kupon yaptım, hayırlısı bakalım.

Jelibon.
    Lem Ferrari sattın takımı.

Jelibon.
    4 atacağımız maçta 4 yedik off be.

Jelibon.
    Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sattı kesinlikle maçı.durduk yere galipken kırmızı yedi.
    Beşiktaş'ın internette tarih ve istatistiksel anlamda bugün binlerce sayfada gördüğünüz bilgileri öğrencilik yıllarımda 1994-1998 yıllarında ben aktardım internete.

Bugün gençler bilmez, Beşiktaş profosyonel lig tarihi kurulduğundan beri ligde resmi olarak Fenerbahçeden tarihinde ilk defa 4 gol yedi.

Fenerbahçe 52 yıldır Beşiktaşa tarihinde ilk defa 4 gol attı.

Keşke 11 e 11 ken atsaydı.

Neyse skorboard Gölü Selçuğa vermiş ama 1-0 Beşiktaş öne geçmiş, Gölü atan ise Necip. Günün geyiğide bu olsun.

Jelibon.
    Alıntı eloy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    durmasaydık rahat 5 e 6 ya gıderdı mac. lıverpoool durmayıp 8 e gittiğinde Sinan Engin demişti adamlar acımıyor 6-7-8 atıyorlar diye. işte ezeli rakibin farkı da burada ortaya cıkıyor
    Duracaksınız tabii karşısınızda Siyah-Beyaz var.

Beşiktaş'ı Galatasarayla karıştıma.

52 yıldır 4 gol atamadınız ama

en az 5 kere 4 gol ve fazlasını yediniz.

Siyah Beyaza sizin ayağınız titrer.

4-2 de bile tir tir titrediniz.

Dua etde Ferrari sattı.

Jelibon.
    bırak Allahınseversen guldurme adamı, bır hafta ıcınde uc tane sarı lacıvert takımdan 10 gol yıyen de benim takımım de mi
    Başkasının şeyiyle gerdeğe baya merakalısın bakıyorum sen.

Gelip burayı tahrik etme işine bak.

Ben kimseyi tahrik etmedim, bir istatistik yazdım sevin eğlen.

Jelibon.
    terbiyesizleşme, başkasının şeyi de ne demekmiş!!!

istatistikse istatistik , ben de verdim bir hafta içinde olanları. ayrıca inonu dekı son 10 macın 7 sını kım kazanmıs..

bu arada tekrar uyarıyorum terbıyesızlık yapma!!!
    Git kardeşim işine gece gece.

Benimi buldun?

Ne yazar bana Beşiktaş şu gol yemiş bu yol yemiş seninm ağzından, ne yazar bana fener beşiktaşı yenmiş,

Biz Beşiktaşlıyız iyi günde kötü günde.

Jelibon.

Ferrari biliyordum sattığını.

Bu camiada biliyordu.

Fener Kartala tarihte 4 atmadı.

Atamazdıda mümkün değildi. Bu maçların tescili değişmeli.

Hakkımızı istiyoruz eksik puanlarımız tamamlansın.

Şampiyonlar ligini istiyoruz he he.

Hatta şampiyonluğuğu bize versinler.

Jelibon.

14. The Following 3 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Şike soruşturması yüzünden Türkiye'den kaçtı
    11 Temmuz 2011 Pazartesi 12:04
    Ferrari'nin son bir haftadır süren şike soruşturmasında Beşiktaş - Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle teknik takibe alındığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın İtalyan oyuncusu Matteo Ferrari, yeni sezonda kadroda düşünülmediği için Avusturya kampına götürülmemişti. Siyah-beyazlı takımın oyuncusu bir süredir Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmana çıkıyordu. Ancak son iki gündür tesislere gitmeyen Ferrari'nin Türkiye'den kaçtığı öğrenildi. İtalyan oyuncunun, 20 Şubat 2011 tarihinde oynanan ve 4-2 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle teknik takibe girdiği ve gözaltına alınabileceği öğrenildi.

Ferrari'nin de yaşanan bu durumu fark edip 8 Temmuz tarihinde Türkiye'den ayrıldığı ifade edildi. İtalyan oyuncunun o maçta Fenerbahçeli Lugano'ya Beşiktaş ceza sahası içinde dirsek atıp kırmızı kart görmesi uzun süre konuşulmuştu.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı

16. The Following 2 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

G.Saray'ın F.Bahçe planı!
    Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi

Fenerbahçe ağırlıklı şike soruşturması başladığı günden bu yana aldığı önlemler ve demeçlerle ezeli rakibinin yanında durmaya çalışan Galatasaray ilginç bir proje geliştirdi.
    Yönetim, soruşturmanın ilk gününde TV ve internet sitelerine haber yasağı koyarken, Başkan Ünal Aysal verdiği demeçlerle tansiyonu düşürmeye çalışmıştı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Fenerbahçe'nin yanında durmaya devam edeceklerini belirtirlerken şu ifadeleri de kullandılar: "Biz ezeli ve ebedi rakibimizin bu işten en az hasarla çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı duruma biz düşseydik davul-zurna ile karşılayanlar olur muydu? Elbette. Ama biz aristokrat topluluğuz ve böyle bir durumda menfaat peşinde koşmayız”.

Futbolun içinde bulunduğu durum nedeniyle isimlerini açıklamaktan kaçınan Galatasaraylı yöneticiler, Başkan Ünal Aysal'ın önceki gün "Transfer için 15 Temmuz'u bekliyoruz" açıklamasının detaylarını da şöyle verdiler:

“Fenerbahçe eğer küme düşürülürse, hocamıza sorarız ve ihtiyacımız olan oyuncuyu isteriz. Ama bu futbolcunun bonservisiyle alınması anlamına gelmesin. Fenerbahçe oyuncusunu verir, 1 yıl bizde oynar. Süper Lig’e çıktığında da gelir, geri alır. Böyle bir anlaşmaya sıcak bakabiliriz. Yoksa, Fenerbahçe’nin durumundan istifade edelim, oyuncuları kapalım diye bir düşüncemiz asla olmadı. Ayrıca böyle bir durumda oyuncuların Fenerbahçe'ye maliyet yükü azalmış olur.”

Para transfere gitmeyecek

Sarı-lacivertli ekip için küme düşürülme kararı alındığı anda, Bank Asya 1. Ligi'nde 3 yabancı oyuncuya izin verilmesi nedeniyle en az 7 yabancısını satmak zorunda kalacak.

Bu arada Mali Genel Kurul'da alınan yetki sonrası, transfere hız verileceği iddiaları da yine Galatasaray tarafından yalanlandı. Yöneticiler, öncelikle borçların yapılandırılacağı ve Riva Projesi’nden gelecek para ile de yeni gayrimenkullerin alınmasına öncelik verileceğini belirttiler.

Vatan.

18. The Following 2 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Tipik Galatasaray hiç değişmez.

Keşke ikisi çekişseydide kesin ikiside bank asyadaydı.

İki büyük var, Beşiktaş ve Yeni Rakı.

Büyük Başkan,

Gutili Karizmalı onca yatırma rağmen bu işlerden Beşiktaşımızı uzak tuttuğun tutabildiğin için sana sonsuz teşekkürler.

Beşiktaş duruşu, Beşiktaş değerleri bizim için herşeyden önemlidir.

Şeref için dedik Hakkı için dedik.

Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın büyüklüğünü her Beşiktaş Başkanı yaşatmakla görevlidir her şeyden önemlisi.

Biz asla Beşiktaşımızdan ve başındakilerden şüphe duymadık.

Neyin büyüklüğü olduğunu anlayamadığımız büyüklük VE KİBİR NELERE yol açar görüyoruz.

ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ BEŞİKTAŞLIYIZ.

Jelibon.

20. The Following 2 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Seans future gibi başlarsa iş üçgenden ziyade zigzag'a dönecek.

Orada 1 tepesi önemli.

2/4 longum. 1330 ve 1350 den. aslında hem short hem long taktiks çok iyidi ama gaplarle saçmalattı tradei.

3/4, 1320 de.

4/4, 1313-1303 de olacağım.

1 in altı stop olacak.

7 Temmuz bomba gibi oldu bu iş.

Öncesi ve sonrası haberlere bakan anlar. TR değil sp. Daha doğrusu dünya. 6 sında italya yoktu, 8 inde var.

PAPATYA BORU DEĞİLDİR.

Jelibon.

22. The Following 6 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

7 temmuzda short basan 30 puanda.

Cash dağıtıyoruz burada.

7 temmuza tutan 100 puanı almıştı zaten.

Daha ne yapayım ben?

Matbaa gibi topic Jelibonca he he.

Jelibon.

24. The Following 10 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Yer imleri

Yer imleri