turkishmojo Nickli Üyeden Alıntı
Sn jelibon bu yıl gümüş parabolik yükselişini yapıp derin düzeltme trendinde olduğuna göre,altın ın bundan sonra henüz böyle parabolik bir yükseliş yapmadığına göre gümüşe nazaran daha iyi performans gösterebileceğini düşünebilirmiyiz,çoğu yatırımcıda aynı soruyu soruyordur,sizin bu konudaki görüşünüz nedir öğrenebilirmiyiz? şimdiden çok teşekkürler ve saygılar....
Sayın Turkishmojo,
Biraz gümüşü anlatırsam istediğiniz cevabı bulacaksınız.
Son yıllarda oluşan 4 adet olan aşırı fırlamalar arkasından gümüşte her zaman bir yıl süren range trade gelir.
Şimdiki öngörüm gördüğünüz gibi noktasal borusal kuruşsal tepe ardına zaman alacak bir konsolidasyondur.
Bu gümüş boğa piyasada sürekli olan bir durumdur.
Bunun 6 ila 12 ay süreceğini düşünüyorum.
25-42 dolar arasında oluşacaktır bu hareket.
Ben bir gümüş bullum, gümüşün bedava olduğuna inanan birisiyim, yanlız piyasa benim ne olduğumla yada ne düşündüğümle ilgilenmez, kendisi neyi isterse onu yapar.
Ve yukarıda bahsettiğim son yıllardaki fırlamalar ardındaki yataylık bu piyasada defalarca tekrarlanmıştır.
Fırlama-Range tradede konsolidasyon-fırlama-Range tradede konsolidasyon-fırlama........
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yer imleri