Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
Çok Uzman
Tr borsasında işlem yapmıyorum Sayın VOB.
Aracı kurumcuda değilim.
Buna bağlı olarakda bu konularda çok bilgim yok.
Şeffaflık diyince takas sadece TR de serbestti.
Manipilasyon manipilasyon diye diye takası kapatmak zorunda kaldı imkb. İyide oldu. Buldunmu bunamıycan.
Siz bildiklerinizi açıklarsanız öğrenmiş oluruz.
Yurtdışının hareketlerine uyum olduğunu görüyorum ve yazıyorum, vobda manüpilasyon olduğunu görmüyorum. Kağıtlarda vardır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yakında young girls takımının bank asyadaki başarıları hakkında da yazılar okuruz bu topicte ve tüm sanal alemde.hahahahaha
fenev-tavşanlı linyit maç biletleri yok satacak bence![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
taze haber,sıcak sıcak fırından yeni çıktı.şekip amca ile mecnun odyakmaz tutuklanırsa bilinki aziz amcada tutuklanacaktır.bence yani.
Futbolda şike soruşturması kapsamında aralarında Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, Fenerbahçeli eski futbolcu Cemil Turan, Sivasspor eski kalecisi Korcan Çelikay, Fenerbahçe'nin yeni transferleri Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk'ün de olduğu 26 kişi adliyeye sevkedildi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
E/D, 13-34 ho destek.
Jelibon.
jelibon abi selamlar -saygılar.
topiği çok fazla takip edemedim kusuruma bakma. umarım keyfin yerindedir. saygılar
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Selamlar Trader,
Umarım sende iyisindir.
Keyfim yerinde e yukarı sonbahara ralliledikçe daha da keyifli olacağım.
e yukarı abc yukarı şeklinde olacaktır.
e yukarının 3 yukarısı 126XX üzerinde bitmiş olabilir, yani biten 3 iii de olabilir 3 v de.
Her halikarda bu düşüş iv aşağı veya 4 aşağı ardına yine yukarı harekete dönecektir.
Aşağıdan kedemeli alımlar yapacağım yine.
Bunun için kırım yeri yani 1320-1330 artı 1313-1303 alım yerlerim olacaktır.
7 Temmuz eksi artı gün tepesinden aşağı geri çekilme aşağıda alım fırsatı olacaktır.
Yıl sonuna ve sonbahara çatır çatır yeni zirveyle girer sp.
Jelibon.
Şunu da ekliyim hui dün orta vadede ala çıkmıştır.
Huide dip armstrong bilindiği gibi.
Huide arnstrong tarihinin tepe yerine yükselen dibe gelmesi zaten daha uzun süreceğini bildiğimiz emtia rallisinde sorunsuz uzay hareketimiz devam ediyor.
Altın ise ay cycledan gerekli güçsüzlüğü yaptı. Şimdi bu tepki 6-7 Temmuzda bitmezse yine cycle inversion olur. Normalde beklenilen 6-7 Temmuza tepki ve ardından 15 ine düşüş. 6-7 sinden sonra tepe yenilemeye yada tepe oluşumundan vazgeçmeyip yukarı gitmeye devam ederse altında bütün düşüşler bitmiş demektir. Buna bakacağız.
Gümüşte altına göre mevsimsellik farklı ve her zaman 33-34 kritik. Neden? Büyük rallilerin .38'i çok önemlidir.
Kısaca şunu söyleyim altında dip ağustosta gelecek ancak öne alınma durumu olabilir.
Gümüşte ise temmuzda tepki olacak mevsimsellikten görülüyor bu.
Önce kısa vade giderlim bakalım 6-7 Temmuz ardına 8 temmuz cuma satışmı getirecek devam günümü olacak o önemli.
jelibon.
bende iyim abi saol. vob ile devam. dow-sp-ons uzaktan izler oldum. ondan sebeb senin başarılı analizlerini sıkı takip edemedim.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Sn jelibon bu yıl gümüş parabolik yükselişini yapıp derin düzeltme trendinde olduğuna göre,altın ın bundan sonra henüz böyle parabolik bir yükseliş yapmadığına göre gümüşe nazaran daha iyi performans gösterebileceğini düşünebilirmiyiz,çoğu yatırımcıda aynı soruyu soruyordur,sizin bu konudaki görüşünüz nedir öğrenebilirmiyiz? şimdiden çok teşekkürler ve saygılar....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri