bull market dostum dow nereye gidecekse gitsin orta uzun vadede. biz sabah 9.29 da fdj ne olur ona bakalım.![]()
bull market dostum dow nereye gidecekse gitsin orta uzun vadede. biz sabah 9.29 da fdj ne olur ona bakalım.![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ahh eşşek kafam, sizi nasıl atlıyorum her seferinde aklım almıyor, halbuki sizede soracaktım inanın buna, ama sizde çok aralı yazmayın bazen unutturuyosunuz kendinizi.
Takaslara göre bakmakda benim hiç aklıma gelmezdi, iyi oldu hatırlattığın, şimdi son gün yarın, bi daha taaa Cuma gününe kim öle kim kala, dediğinzi doğru, hatta dünya belkide fezaya çıkacak, belkide dibin dibinin dibini görecek, evet yarından başlayabilir oyunlar.
Ama benim açımdan bakıncada işler fena değil, bayram tatilinden sonra 12000 in yolunu tutmuş ve yarı yolu geçmiş bir dow görebilirizde, olmazsa bizim imkb boğaları bayram sonrası kesime gider olur biter, iş bu kadar basit, saygılar.
Cuma 17:10 da pozisyonda kalmayı düşünen varmı?
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Doğru soru şu olsun, 26 Eylül 2008 Cuma günü, 17:10 a kadar Kongreden geçip geçmediği haberi gelmezse pozisyonda kalmayı düşünen varmı?
Bir de daha öncede sordum ama ben rastlamadığım için tekrar sorayım.Senatonun kongre kararını(olumlu olursa) ne zaman görüşeceği haberini okuyan varmı?
Çok Uzman
Limitin %15 'e bayram sonuna kadar çıkartılması midemi bulandırıyor da...
Uzakdoğu ne yapacak bakalım uzakdoğu düşer sonra toplarsa iş başka olur, dax açılana kadar kötü olabilirizde, yinede bugün görülen en düşük seviyeler 43500 leri açılışta aşağıya geçmeyiz diyorum bakalım, saygılar.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri