Sayfa 513/1524 İlkİlk ... 1341346350351151251351451552356361310131513 ... SonSon
18288 sonuçtan 6.145 ile 6.156 arası

Konu: Kanalizasyon

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

pambıh,
    şöyle bi 95-96 görecek, üstelik döviz ve faizde yükselirken,
    oraalrda haftalık indiklerde felan bariz nunular yapacak..sonra da graşacak şekilde bir ew sayımı alsak..ehuheuhe..

lem ne olcek, hep olduktan sonra sayıyonuz bi kere de olmadan sayın ..üühühühü (şaka)
    BANGA mühim

Yer
    Bebek,İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    18.002
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.995
    Toplam Teşekkür
    6.909 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı saraylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günaydın efendim..

kd=78.150

az da olsa karı kilitledi..

kd=78.375

oldu..

tg ler al poz unda...
    Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
    AL - SAT Tavsiyesi değildir.
    Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
    Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
    Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
    O kadar yani,..
    Üzülmeyeyim,di mi?

3. The Following 2 Users Say Thank You to saraylı For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    57 den çağrısı var ama 51,75 ten alıcı çıkmıyor.buradan al götür çağrıda kafadan %10 la ver yani

belkide babalar bile bile yapıyordur düşünsenize 20 liraya kadar çekip malı toplayıp sonrada 57 den kulübe teslim ettiklerini

acaba çağrıyı iptal etme gibi bir durum olabiliyor mu?
    Bu süreçte tahtanın işleme kapatılması lazımdı bence... Olan yine ky ye oldu... Yoksa para, şike işte fener işte
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

5. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    New York
    Teşekkür Teşekkür 
    2.491
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.400
    Toplam Teşekkür
    834 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu süreçte tahtanın işleme kapatılması lazımdı bence... Olan yine ky ye oldu... Yoksa para, şike işte fener işte
    Yani boyle sacmalik anca bizde olur neden kaptmazsi tahtayi kardesim....sorusturma hakkinda en ufak net bilgi yok dosya kisitli kapat tahtayi iddaneme aciklaninca acarsin herkes bilir iddanameyi ona ore taban olacaksa olur...
    Yataya bagladik 2000 point hedefimi 200 pointemi ceksem

Yer
    New York
    Teşekkür Teşekkür 
    2.491
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.400
    Toplam Teşekkür
    834 Yazısı Teşekkür aldı

Birde basbakan gercekten akilli adam yakaladimi affetmiyor chp nin aptal protestosunun hata oldugunu anlayinca nasilda yukleniyor...tukurduklerini yalayacaklar dedi chp ne yapacagini bilemez oldu ama etik olarak yanlis bir laf ,basbakana yakismaz ama bu adamida sevenler bu yuzden seviliyor,chp nin protesto yontemi bencede yanlisti ve sikisti kaldi

8. The Following 2 Users Say Thank You to last trader For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.047
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    226
    Toplam Teşekkür
    76 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spot nazlı

En ufak bi haber teber panik çöküşü getirir
    normal değil mi? adamlar dün bile satmışlar...

10. The Following User Says Thank You to minyas22 For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

nereden........nereye

Yüksekova'da 2 uzman çavuş şehit oldu

DHA / AA

HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde sabah saatlerinde evlerinden çıkan 2 uzman çavuş, cadde ortasında teröristlerin silahlı saldırısında şehit oldu. Teröristlerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Saldırı bugün saat 07.00 sıralarında Yüksekova İlçesi’nin Nedim Zeydan Caddesi’nde meydana geldi. Görevlerine gitmek için evlerinden çıkarak sivil kıyafetli uzman çavuşlar 27 yaşındaki Yahya Karakaya ile 25 yaşındaki Murat Kozanoğlu, teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Uzman çavuşlar olay yerinde şehit oldu.

Şehit düşen uzman çavuşlardan Yahya Karakaya’nın Kayseri Pınarbaşı, Murat Kozanoğlu’nun ise Adana Kozan ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi
    BANGA mühim

12. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı last trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde basbakan gercekten akilli adam yakaladimi affetmiyor chp nin aptal protestosunun hata oldugunu anlayinca nasilda yukleniyor...tukurduklerini yalayacaklar dedi chp ne yapacagini bilemez oldu ama etik olarak yanlis bir laf ,basbakana yakismaz ama bu adamida sevenler bu yuzden seviliyor,chp nin protesto yontemi bencede yanlisti ve sikisti kaldi
    Bence özellikle etik olarak yanlış lafla yükleniyor, CHP tükürdüğünü yalamasın diye yükleniyor...bence hiçbir parti yada kimse bu durumda geri adım atmaz ve tükürdüğünü yalamaz, bunu biliyor ve yükleniyor, istenen bu görünüyor...
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

Teşekkür Teşekkür 
    1.047
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    226
    Toplam Teşekkür
    76 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı last trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin diğer yönü ise, nasıl seçildiğini unutan kişinin ileri demokrasi anlayışı,
    sevsinler başbakanın ileri demokrasisini...
    ileri demokratik faşizm..

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

ben saymıyorum saymak istemiyorum EW yi unutmak istiyorum.sayana mani olmuyorum

EW ye olan tüm inancım 2009 da başlayan TREND sonrası yerle bir olmuştur.pek çok iyi EW ci 2009 öncesi çöküşü ve diplerden dönüşü gördü amma velakin istisnasız herkes çıkışta tel tel döküldü.bu işi bu ülkede en iyi yapan adam benim bildiğim DEVİR di.o bile vadeli 50.000 lere gelince trenden atladı.sonrasında şurada biter burada biter diye diye 92.000 lere geldi vadeli.

şimdi sayımların bini bir para.şimdi şuraya kafadan 20 farklı sayım koyarım ama birisi doğrudur hatta o bile doğru olmaz 21. sayım vardır o doğrudur

92.000 lerden şu ana kadar olan tüm dalganın ne olduğu bile meçhul kesinlikle.a-b-c sayan var w-x-y sayan var tepede kocaman devasa ÜÇGEN sayan var,İTKİ sayan var,var oğlu var.

o bakımdan yemişim EW yi.süper sistemin varsa ona takıl yoksada artık histemle ya herro ya merro veya klasik TA falan filan.

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pambıh,
    şöyle bi 95-96 görecek, üstelik döviz ve faizde yükselirken,
    oraalrda haftalık indiklerde felan bariz nunular yapacak..sonra da graşacak şekilde bir ew sayımı alsak..ehuheuhe..

lem ne olcek, hep olduktan sonra sayıyonuz bi kere de olmadan sayın ..üühühühü (şaka)
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

16. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    455
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.325
    Toplam Teşekkür
    871 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence özellikle etik olarak yanlış lafla yükleniyor, CHP tükürdüğünü yalamasın diye yükleniyor...bence hiçbir parti yada kimse bu durumda geri adım atmaz ve tükürdüğünü yalamaz, bunu biliyor ve yükleniyor, istenen bu görünüyor...
    Bu işler karşılıklı patron Chp milletvekili İsa Gök Akp'ye diz çöktürüp bütün ergenekon sanıklarını serbest bıraktıracağız demişti. Bu konularda atalarımızın güzel deyişleri vardır malum. Ben hala Mehmet Haberal, Süheyl Batum, Sinan Aygün, Turhan Tayan vs. gibi isimlerin Chp'de ne işi var anlamıyorum.

18. The Following 2 Users Say Thank You to aslan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.047
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    226
    Toplam Teşekkür
    76 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben saymıyorum saymak istemiyorum EW yi unutmak istiyorum.sayana mani olmuyorum

EW ye olan tüm inancım 2009 da başlayan TREND sonrası yerle bir olmuştur.pek çok iyi EW ci 2009 öncesi çöküşü ve diplerden dönüşü gördü amma velakin istisnasız herkes çıkışta tel tel döküldü.bu işi bu ülkede en iyi yapan adam benim bildiğim DEVİR di.o bile vadeli 50.000 lere gelince trenden atladı.sonrasında şurada biter burada biter diye diye 92.000 lere geldi vadeli.

şimdi sayımların bini bir para.şimdi şuraya kafadan 20 farklı sayım koyarım ama birisi doğrudur hatta o bile doğru olmaz 21. sayım vardır o doğrudur

92.000 lerden şu ana kadar olan tüm dalganın ne olduğu bile meçhul kesinlikle.a-b-c sayan var w-x-y sayan var tepede kocaman devasa ÜÇGEN sayan var,İTKİ sayan var,var oğlu var.

o bakımdan yemişim EW yi.süper sistemin varsa ona takıl yoksada artık histemle ya herro ya merro veya klasik TA falan filan.
    Aynen katılıyorum,
    Güya 6 ay önce Dow 10175 ten çökecekti, 5000 lere kadar...

20. The Following User Says Thank You to minyas22 For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri