Sayfa 1340/3619 İlkİlk ... 3408401240129013301338133913401341134213501390144018402340 ... SonSon
43419 sonuçtan 16.069 ile 16.080 arası

Konu: Jelibonca...

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

İyi Geceler.

7.52 boru değildir.

Yarın garanti yazarız.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

2. 13 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Us dollar indexde 74 altı ölü ölür.

77 üstünde komadan çıkar ve 79 görür.

13, 34 ho altında şimdilik takibe devam.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

4. 7 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

E/D'de uzun vadeli yorumum şu şekildedir.

140-147 arası uzun vadeli dönüm noktasıdır. Üzerinde 1.60 görülür. Ana dirençdir.
    1.40 altında 1.35-1.3750 görülür.
    Diğer ana destekler 1.30, 1.22, ve 1.12 dir.

Orta vadede yatay seyir devam etmektedir.
    Uzun vadede uptrendedir.

Jelibon.

6. 8 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

İmkb tek noktadır 64400-64500 altı üstü.

Geçip geçmeyeceğine bakacağım.

Aşağıdan almış longcunun dikkat yeresi 21 ho, kaarlı stop yeresi 10 hodur.

Garanti 7.52 kritiktir, üzerinde 7.8X görür, geçerse tabii.

Jelibon.

8. 11 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1340-1350 önceki tepe direnç olacaktır.

Geçildiği an zaten eski zirveye yönelir.

Geri çekilmeler 1291-1299-1303-1313 alım fırsatıdır. Ve kırılım yeri.

Görüldüğü üzere 1313 üzerinde 1361'e kadar oew noktası olmaması şimdilik 30 puan daha yukarıya attırttı.

1361-1372-1384-1391 dirençler.
    1340-1350 pivot.
    1313-1303-1299-1291 destekler.

Artık susup 7 temmuz görme zamanıdır.

2 Mayıs-7 Temmuz 2 trend tahminimiz %100 başarı ile sonuçlanmıştır.

Yeni tarihi şimdi vermeyeceğim pala biraz daha beklesin.

7 sinde vereceğim.

Bugün Amerikada seans yok.

Uyuz iki gün yaşayabiliriz.

Jelibon.
    Bu hafta altın

Dirençler 1501 -1507 ve 1517-1524.
    Destekler 1474-1482 ve 1439-1444.

Jelibon.
    Bugün Gümüş
    Dirençler 34.06-34.25 ve 35.00-35.50 ve 36.20-36.50 (çarşambaya kadar).
    Destekler 33.10-33.55 ve 32.22-32.53 ve 31.20-31.50 (çarşambaya kadar).

Jelibon.
    İmkb.

Eski yazılan tablo geçerlidir.

Beklenildiği gibi 62500 ve 21 ho güçlendiriliyor.

Kapanışlarda noktasal borusal 63300-63400 civarında.

63700 geçilmesiyle 64100 görülür.

21 ho aşağıdan almış longcunun dikkat, 10 ho ise stop yeresidir.

Garanti 7.46-7.48-7.52 altı üstü.

Jelibon.
    7 Temmuz akşamı görüşmek üzere.

Ayu dua etsin 7 Temmuz tepe olsun.

Yükselen dip olursa yandım ayum keteh helva.

Büyük ihtimallede 7 Temmuz 3 ün v ine veya 3 ün iv üne gelecek.

1258 den başlayan yükselişin yarısında olmuş olacağız ew olarak.

Aşağıdan 1261 den almış trader long devam ediyor ALAYINA İSYAN ŞEKİLDE.

Vix bb ittirmesi değmesi yeni longda sıkıntı yaratır ayrıca endekslerin bb dışında olmasıda.

Ancak orta vadede, kısa vadede olabilecek düşüşler alım fırsatı olacaktır.

Jelibon.
    Monday, July 5:
    ■U.S. markets closed for Independence Day!
    Tuesday, July 6:
    ■* Factory Orders 10 a.m.
    Wednesday, July 7:
    ■* ADP Jobs Report 8:15am
    ■* ISM Non-Mfg Indx 10am
    Thursday, July 8:
    ■*Unmplymnt claims 8:30am
    Friday, July 9:
    ■** The Big One! Labor Department's monthly jobs report for June, unemployment rate,

Avrupa faiz kararı 7 Temmuz.

Papatya boru değildir.

Göreceğiz.

Fibodan aylar önce verilen tarih 7 Temmuz hem avrupa faiz kararına hem tarım dışına denk geliyor.

Bu hafta kapanışı zevkli olur. Hareketlerde bir o kadar volatil.

Haftanın sonu baya zorlu ve verili geçer.

Jelibon.
    İyi Geceler.

7.52 boru değildir.

Yarın garanti yazarız.

Jelibon.
    İmkb tek noktadır 64400-64500 altı üstü.

Geçip geçmeyeceğine bakacağım.

Aşağıdan almış longcunun dikkat yeresi 21 ho, kaarlı stop yeresi 10 hodur.

Garanti 7.52 kritiktir, üzerinde 7.8X görür, geçerse tabii.

Jelibon.

7 Temmuza kadar iyi geceler.

Bu hafta bitince fikirler elde edebileceğiz umuduyla.

Jelibon.

10. 10 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

İmama bak hizzaya gel.

Topçu anladık salakta(bizde oynarken stadın dışına şut çekerdi), imamda biraz salakmış.

Şike dinde haram değilmiş imama göre, vah vah Türkiyem.

‘Dolar değil Euro olsun’ dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu İbrahim Akın, polisin tespitlerine göre, kendisine teklif edilen şike parasıyla ilgili bir din görevlisini arayarak görüş sordu. Bu görüşme polisin mahkeme kararıyla yaptığı telefon dinleme tutanaklarına yansıdı. İbrahim Akın akıl danıştığı kişiye, “Hocam bir şey sormam lazım. Şimdi hafta sonu Fener’le maçımız var ya, demişler ki İbo gol atmasın; 100 bin dolar para verelim...” diyerek şike yapıp para almasının sakıncalı olup olmadığını sordu. Görüşme yaptığı kişinin sakınca olmadığını söylemesi üzerine İbrahim Akın’ın, Yusuf Turanlı’yı arayarak teklifi kabul ettiğini ancak 100 bin dolar değil 100 bin Euro’dan aşağı kabul etmeyeceğini söylediği belirlendi. Aziz Yıldırım ve diğer şahısların Ahmet Çelebi’ye İbrahim Akın ile görüşülmesi ve şike karşılığında para teklif edilmesi yönünde talimat verdikleri, Ahmet Çelebi’nin Yusuf Turanlı aracılığı ile bu teklifin İbrahim Akın’a iletildiği ve şike konusunda mutabakat sağlandığı polis fezlekesine yansıdı.

12. 8 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Görünen odur ki Aziz Yıldırım bitmiştir.

Aziz Yıldırım bir insanlık dramıdır.

Tıbben İncelenmesi gereken bir vakadır.

2004'de Beşiktaşı 11 puandan alaşağı edenler

er ve geç bedelini ödeyecektir.

Şimdi ben emniyetin yerinde olsam 2004'de ne oldu onu ortaya çıkarırım.

Temiz futbol 2004 temizlenirse gelir.

2004 ü herkes biliyor kimse konuşmuyor. Beşiktaşta araşrırma konisyonu kuruldu o bile susturuldu.

Futbolda derin futbol dönemi bu operasyonla bitmiştir.

Kimsede kalkıp günahı sadec o, bu, şu mu ödeyecek demesin?

Ben çok uyardım yakacak bu adam Feneri diye, Fenerliler bunu göremedi.

Kişisel bir manyak Feneri hak etmeyeceği duruma sokmuştur.

Jelibon.

14. 8 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

evet fenev bu duruma azizenin kişisel hırsları ile düşmüştür.azize içeri atılmazsa bu pislik temizlenmez bu lekede kulübün üzerinde ömür boyu kalır artık.GS ile dalga geçiyorlardı şimdi belkide kendileri bank asyaya gidecek.ki bence kesinlikle düşürülmeliler.JUVENTUS bile düşürüldü italyada fenev mi düşürlemeyecek?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

16. 5 Kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Beşiktaş maçı için o hakemi istemiş!
    Aziz Yıldırım: Bizim için çal Cüneyt...

Futbolumuzun en kapsamlı şike soruşturmasındaki son iddialara göre Aziz Yıldırım, İnönü'de Kanarya'nın 4-2 kazandığı Beşiktaş maçına Cüneyt Çakır'ın verilmesini istemiş ve federasyona bu isteğini ilettikten sonra da "Cüneyt Çakır'ı bana yollayın" demiş.

Radikal'in haberine göre, pazar sabahı saat 07.00’de başlatılan futbolumuzdaki en geniş kapsamlı şike soruşturmasına ilişkin, her gün yeni, dudak uçuklatacak gelişmeler yaşanıyor, bilgilere ulaşılıyor. Son bilgi de, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Futbol Federasyonu’na hakemler konusunda baskı yaptığı yönünde. Edinilen bilgilere göre Yıldırım, İnönü’de oynanan ve Beşiktaş’ın 4-2 yenildiği karşılaşmaya Bülent Yıldırım’ın atandığını öğrenince Cüneyt Çakır’ın verilmesini istemiş. ‘Aziz Başkan’, Federasyon yönetimine bu isteğini ilettikten sonra da “Cüneyt Çakır’ı bana yollayın” diye telkinde bulunmuş. Telefon kayıtlarına yansıyan bu konuşmadan sonra hakem Çakır’ın Yıldırım’la görüştüğü, bunun görüntülerinin de poliste olduğu iddia ediliyor.

‘Toroğlu’nu kovdurdum’

İddialardan biri de, çoğu kez basında dillendirilen ama ‘somut’ bir veriyle açıklanmayan, eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu’nun Lig TV’den Yıldırım’ın talimatıyla kovdurulması. “Erman Toroğlu’nu ben kovdurdum. Daha farklı şeyler mi yapayım?” dediği dinlemeye takılan Yıldırım hakkında, Toroğlu’nun suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Yıldırım’dan şikâyetçi olan Toroğlu’nun ‘müşteki’ sıfatıyla ifade vermesi bekleniyor. Ayrıca gözaltına alınan şüphelilerin Futbol Federasyonu tarafından yapılan futbolcu menajerliği sınav sorularını 15 bin euroya sattıkları da öne sürülüyor. Hatırlanacağı gibi federasyon, bu sınavda usulsüzlük olduğu gerekçesiyle sınavı iptal etmişti.

Korcan’a Nissan alınmış

Şike soruşturmasında dün çok önemli bir gelişme yaşandı. Pazar gününden beri aranan ve dün gözaltına alınan Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğu’nun menajerler aracılığı ile Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay’a gol yemesi için şike teklif ettiği belirlendi. Ekşioğlu, menajerler Abdullah Başak ve Yusuf Turan aracılığı ile kaleci Korcan’a ulaşmış ve ligin son haftasında ‘Şampiyon’u belirleyecek mücadelede gol yemesini istemiş. Yapılan pazarlıkların ardından menajerlerle kaleci Korcan’ın gol yemesi için 55 bin euroya anlaşılmış. Söz konusu maçta Korcan’ın, özellikle Selçuk Şahin’in attığı ikinci goldeki hatası günlerce konuşulmuştu. Maç sonrasında İlhan Ekşioğlu, şikeyi ayarlamakta başarılı olduğu için Başak’ın oğluna Mini Couper otomobil hediye etmiş. Başak, dikkat çekmemesi için aracın ruhsatını kız kardeşinin üzerine yapmış. Operasyonlarda bu araca el konuldu. Öte yandan Korcan’a paranın ödenmediği anlaşılınca devreye Fenerbahçeli yöneticiler girmiş. İddiaya göre Korcan’a Nissan marka Qasqai otomobil alınmış. Genç kalecinin otomobil satın alınırken çekilmiş kamera görüntüleri olduğu öne sürülüyor.

Polisin, Eskişehirspor’un hocası Bülent Uygun ile futbolcu Ümit Karan’a bir araçla gönderildiği iddia edilen 400 bin TL’yi tespit etmek için göstermelik bir operasyon yapıp, söz konusu parayı kayda aldığı da iddialar arasında.

Vural da takibe takılmış

Öte yandan Konyaspor maçı öncesinde Fenerbahçeli bir yönetici ile Yeşil-Beyazlı takımın hocası Yılmaz Vural arasındaki konuşma da teknik takibe takıldı. Sarı-Lacivertli yönetici, Vural’a takımının yenilmesi durumunda tüm futbolculara teşvik primi verileceği vaatinde bulundu. Fener’in 2-0 kazandığı maçtan sonra Vural’ın Fenerbahçe tesislerine gittiği polis kameralarına yansıdı. Bu arada aranan Vural’ın, yurtdışında olduğu ve Uerdingen-Trabzonspor hazırlık maçını izlediği öğrenildi.

18. 6 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

ve daha daha neler....henüz mahkemeye çıkmadı, suçlar sabittir denmedi ama iddialarda yenir yutulur cins değil

Arabası sözleşme için kurşunlanmış!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in, Trabzonspor'un eski futbolcularından Gökdeniz Karadeniz'in aracını kurşunlatarak sözleşme imzalattığı iddia edildi.

Bir dönem Trabzonspor'da top koşturan Gökdeniz Karadeniz'in Fenerbahçe'ye usule aykırı transferinin yapıldığı ileri sürülüyor. İddiaya göre F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker, Gökdeniz'in aracını kurşunlatarak sözleşme imzalattı.

Zaman gazetesinin haberine göre, Gökdeniz'in Fenerbahçe'ye transfer olması neticesinde düzenlenen sözleşmede Aziz Yıldırım, yıldız futbolcu ve Olgun Peker'in kendi aralarında sözleşme imzaladıkları belirtiliyor.

Soruşturmada sözleşmenin yapıldığı tarihin, Gökdeniz Karadeniz'in aracının kurşunlanması olayının gerçekleştiği döneme denk geldiğine dikkat çekiliyor. Bu sözleşmenin silahlı tehdit neticesinde imzalandığı iddia ediliyor.

2006 yılında Trabzonspor'un kaptanı milli futbolcu Fatih Tekke ve eşi Müge ile Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in eşi Serra Karadeniz'e ait otomobil ve işyerlerine kimliği belirlenemeyen kişilerce silahlı saldırı düzenlenmişti. İlgili dosyada Karadeniz'le sözleşmenin bulunmasına rağmen hiçbir zaman Fenerbahçe'de oynamaması üzerinde duruluyor.
    BANGA mühim

20. 7 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Polis adım adım izlemiş

VATAN İSTİHBARAT
    --------------------------------------------------------------------------------

İzmir’de oynanan ve Fenerbahçe’nin 5-3 kazandığı Bucaspor maçında da şike izi süren İstanbul polisinin, Aziz Yıldırım, Ali Kıratlı ve 4 ismi adım adım takip ettiği ortaya çıktı. Telefon dinlemelerinde şikeyi belgeleyen polis, görüşmeleri de gizli kamerayla kaydetmiş...

Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçeli yöneticileri ve menajerleri takip altına alan polis, bütün şike pazarlıklarını ve buluşmalarını kaydetmeyi başardı. Teknik takibe takılan şikeyle ilgili konuşmaların ardından harekete geçen ekipler, Fenerbahçeli yöneticilerin ve menajerlerin futbolcuları ikna toplantılarını da saniye saniye kaydetti. 24 Nisan 2011 günü İzmir’de oynanan ve Fenerbahçe’nin 3-1 geriye düştüğü halde 3-5 kazanmayı başardığı Bucaspor maçında yapılan şike de, organize polisi tarafından görüntülendi. İddiaya göre Fenerbahçe, Bucaspor maçında şike yapılması için diğer maçlardan çok daha yoğun çaba sarf etti. Çünkü şampiyonluk yarışında hem son haftalarda puan kaybetmeyi istemiyordu, hem de Bucaspor Sivassporla küme düşme mücadelesi veriyordu. Fenerbahçe son hafta Sivassporla oynayacağı maçın daha rahat geçmesini istediği için, Bucaspor’un küme düşmesini sağlamaya çalışıyordu. Bu kapsamda Sivassporlu yöneticiler de Fenerbahçe’nin şike yaparak maçı kazanmasına yardımcı oldu.

Futbolcular ayarlandı

Polisin hazırladığı fezlekede, Fenerbahçeli yöneticilerin ve menajerlerin de katıldığı bu toplantıların fotoğrafları da yer aldı. Fezlekede Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesi için başkan Aziz Yıldırım’ın, Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu’na bazı Bucasporlu futbolcuların şike yapması için ayarlanması talimatı verildiği anlatıldı. İddiaya göre, Ekşioğlu da Ali Kıratlı aracılığıyla menajerler Özkan Doğan ve Fazıl Özdemir ile bağlantıya geçti. Futbolcuların müsabakada kötü oynması ve Fenerbahçe’nin kazanması konusunda anlaştı. Bunun üzerine yine Yıldırım’ın talimatıyla harekete geçen efsanevi futbolcu Cemil Turhan, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun aracılığıyla Bucaspor’un başarılı futbolcusu Musa Aydın’a ulaştı. Musa Aydın’ın Fenerbahçe maçında kötü oynaması için para karşılığı anlaşma da yapıldı. Bucasporlu futbolcu Onur Tuncer’e ise ulaşılamadı.

İzmir çıkarması

Polis fezlekesinde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Kıratlı, Bülent İbrahim İşcen, Cemil Turhan, Ahmet Çelebi ve Abdullah Başak’ın bizzat İzmir’e giderek şike için görüşmeleri sürdürdüğünü iddia etti. Bu görüşmelerde kilit rolü ise Abdullah Başak oynadı. Menajerler İzmir’de Bucaspor’un futbolcuları ile bir araya geldi ve para karşılığı maçı kaybetmeleri konusunda anlaştı.

‘Rahat ol abi, alacağız maçı’

Polis fezlekesinde Fenerbahçeli yöneticiler ile menajerler arasında maçın devre arasında ve sonrasında yapılan telefon konuşmalarının detayları da yer aldı. İddiaya göre, planlanmayan şekilde Fenerbahçe’nin ilk yarıyı 2-1 geride kapatması üzerine bağlantıları yaptığı öne sürülen menajer Abdullah Başak’ı Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu aradı. Başak telefonda, “Abi sıfırız ya. Buca gibi takımdan iki gol yiyoruz. 3. gölü de yüzde 100 adam karşı karşıya Volkan’a vurdu yani” diyor. Ekşioğlu ise “Apo dua mua et, birşeyler yapın hadi oğlum ya” şeklinde konuşuyor. Bunun üzerine Başak, “Alacağız maçı İlhan abi, rahat ol İlhan abi” diye cevap veriyor. Bu konuşmanın ardından Fenerbahçe 3-1 geriye düştüğü maçı 3-5 kazanıyor. Bunun üzerine menajer Başak’ı arayan Ekşioğlu, “Alnından öpüyorum seni alnından” diye seviniyor.

22. 6 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.907
    Toplam Teşekkür
    550 Yazısı Teşekkür aldı

fırtına mı gelecek sessizlik var

Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......

24. 3 Kullanıcı ERK tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Yer imleri

Yer imleri