almıyor bu..alamıyor değil..almıyor...)
hiç iyi görmüyorum piyasayı...
almıyor bu..alamıyor değil..almıyor...)
hiç iyi görmüyorum piyasayı...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
galatasaraylıyım ama;
en az bizim kadar büyük bir camiaya sahip....
son yıllarda kitlelerden bir sürü para kazanmış...
böyle bir takımın saygınlığının nasıl her geçen gün kaybedildiğini izliyorum..(
wallahi yazık...umarım en kısa zamanda herkes hakettiği yeri bulur ve sil baştan tertemiz,emeğin kazandığı bir lige kavuşuruz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
aynen....
ve de artık şu saçma sapan spor programlarını da bitirsinler..dikkat edilirse o tarz programların popüleritesi arttıkça,futbol da uluslararası başarı yerlere düşüyor...ve de artık altyapıdan yıldızlar da gelmiyor...gelen 3-5 kişi de bir anda ben oldum diyor..wallahi yazık...
Amanin, gısa arada hemen espriyi edeyim... FB li arkadaşları teprik ediyorum. Şampiyon kalma süreleri her yıl uzuyor.Geçen yıl 2 dakika, bu yıl 2 ay...heuehuehheuhe.. yok yok kızmasınlar... bence olay FB, GS, TS mevzusu değil...
Futbol, spor olmaktan çıkıp bir endüstriye dönüşünce bunlar da normal...Ben dünyada beyaz lig olduğuna inanmıyorum hatta açık gri bile az bulunur...
Ula bu neo-liberallerin içine etmediği hiç bir şey kaldı mı yaww...Fridman Fridman daha fazla Randuman diye diye dünyanın ***** *******......
hoçikal
BANGA mühim
VOB a gelince...Büyüm oranı rekor geliyor, Borsada tık yok.... Enflasyon rekor düşük geliyor Borsada tık yok..Dünya piyasaları ranıyor borsada tık yok... bence dikkat etmek lazım.. bana herşey şunu hatırlatıyor.. "verilerin max iyisi buralardı..artık dönüyormuyuz"..ehuehuehe.. dönüyırsak eğrinni türevinin sıfır olması lazım deelmi eftlopedro
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri