Alternatif sayımda süreç daha uzun sürecektir çünkü üçgen d henüz bitmemiştir ve 2.5-3 ay sürse e yukarıda zaman olarak bir o kadar sürecektir.
Bunda temmuzda müthiş bir sıkışık piyasa olacaktır. Sonu ise ralli olacaktır.
Jelibon.
Alternatif sayımda süreç daha uzun sürecektir çünkü üçgen d henüz bitmemiştir ve 2.5-3 ay sürse e yukarıda zaman olarak bir o kadar sürecektir.
Bunda temmuzda müthiş bir sıkışık piyasa olacaktır. Sonu ise ralli olacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Her iki senaryoda doğal olarak 1258 altına gelinirse değişir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu hafta sonu yeni tarihi (papatya) vereceğim.
Jelibon.
Altın mevsimsel.
Jelibon.
Vay be kendime inanamıyorum
Altını aşağıya, Sp yi yukarıya öngördük.
EW SAYIMLARI.
Yatırımcının aklı şaştı.
Haklı çıktık daha da aklı şaştı.
Biz bu farkları buluruz.
Bu alemde tek adam vardır bunu yapacak.
Bak tvde bu durumu dile getiren yok. Neden? akılları almıyor ezberleri bozuldu.
Jelibon.
Pardon ya ana para akımı değişecekmi demiştik?
Anlayana.
Armstrong.
Jelibon.
Büyük para var altında, büyük adamların paraları, (baronlar yani he he)
düşünün şimdi adam onu satsa sinema bileti fiyatına Bank Of America alsa ne olur.
GOL OLUR GOL. O kalenin içindeki 1000 ayu çıkaramaz o gölü. He he.
Jelibon.
Teşekkürler sn jelibon bizleri aydınlattığınız için, birde şu yaz durgunluğunda diplerden alış yapabilsem aralığa kadar beklemeye niyetliyim ,inşallah sabredebilirim....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri