garan 7.26 üstünde güçlü alım yapmalı, amiralde 4.78...üstünde,...garan genelde 7.26 2 lot dokunuyor,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstad geceye short girmek mantıklımı sizce?
falatladım, bunun yerine 625 üstünde şartlı longum,......500 puvan düşerse tekrar long açacam,...74775 yakınları,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Saolun üstadım.
üstadım bir sorum olacak
haziran vade sonu tamamlanınca vob 30 fiyatı haziran sonu fiyatı olarak mı değerlendirlir yoksa agustos fiyatı neyse onulamı başlar
arada makas var, bu makas yeni vade boyunca geçen zamanın risk primi, teorik fiyat bunu konu alıyor,.....şimdi bu makas +800 puvan civarı, sen buradan long açarsan ağaya 800 puvan cukkayı vermiş olursun, vermememn için py nin yükselmesi lazım,...o da sana long açtırmıyor makas koyarak,...
Saraylı hocam sisteminiz hala SHORT ta mı?
teşekkürler.
hocaları karıştırdın sanırım sayın ottoman![]()
Şu an 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 konuk)
Yer imleri