10 ho destek 21 ho direnç.
İlk seans kapanışı 21 ho.
Kırılırsa 63300-63400 görülür.
Bir dipden başarıyla çıktık, .78 pala görevde.
Sarktı 5 kere kapatamadı.
62500 altı üstüdür bu iş.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yeni Moda: Eskiden euro usd paritesi yükselirken euro/tl değer kazanırdı şimdi değer kaybediyor. Düşerken Değer kaybederdi şimdi kazanıyor bu parite tepecek burdan korkmayın
Çok Uzman
Hediyem Buydu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
BUrada ratio analizi ders niteliğindedir.
Çıkarılan sonuç uyumsuluk ardına altının buna dayanamayacğı yönündeydi.
Dayanamadı.
Bu inceleme bir destandır.
Jelibon.
Uzman
Tarih.
7 Temmuz ana tarihtir.
Ya dip ya tepe olacaktır.
1261 altına ve eski dip 1258 altına gelirse 7 Temmuz dip olacaktır.
Kritik haftadayız, bu hafta bunu ortaya çıkaracaktır.
Altına gelmezse dip iki hafta önce geldi.
Destekler 1240, 1261.
Dirençler 1291-1303-1313.
Çok basit 1261 altı üstü.
Jelibon.
Shortta sıkışan ağababa petrole müdahale etti geçen hafta. Manipilatör iş başındaydı.
Çıkışları yoktu sıkışmışlardı kontrat kapanışı öncesi, mecburdular ve yaptılar.
Bugün kontrat kapanışı. Kontrat kapanışı için uyarımı yapmıştım.
Geri çekilme beklenilendi ve oldu.
Şimdi bundan sonrası geri çekilme mevsimselmi yoksa kontrat oyunumu ortaya çıkaracaktır.
Jelibon.
E/D tek nokta 1.41.
Jelibon.
Burada altın 3 bilinmeyenli denklemin içindedir.
1. ay durumu.
2. mevsimsellik.
3. Bugünkü kontrat kapanışı.
Ay durumundan dedikki tamam güçlü 15 gün 15 Hazirandan beri ama fiyat onayı ve 1557 üzerinde haftalık kapanışla ancak teyidlenir. Başı öyle başladı 1510 dan 47 puan yükseldi ama orada tıkandı.
Elbet sebebi diğer ikisinden biri.
Mevsimsel güçsüzlük sebebiyle ay durumunun fake çalışması ve cycle ihlali seonuçtur.
Diğeri kontrat kapanışı yüzünden.
Sonuç 1557 den 67 puana dayanan satış.
Şimdi ayı vermişiz güçlü ama diğer ikisinden zor demişiz.
Şimdi bugün bitecekki altın için ay başına esas güçsüz dönem başlayınca napacak göreceğiz.
Bu cycle çalışmaması ise sonıç elbet bellidir.
Bir sonraki güçlü dönem olan Temmuz ortasına düşer. Oradan yükselmeye başlar.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri