23 Haziran 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
23 Haziran 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
şok şok şok..aste geceye lonk girmiş..hehehehe..yok lem 1 adet gösterge mahiyetinde..amma eminimki lonkkcular çoğunlukta olacak bu akşam......vay ki vay
BANGA mühim
yarın açılış boğalara acı bir sürpriz yapabilir zannımca![]()
short girdik ve de don gomlek girdik donsuz gomleksz kalacagız herhalde arkadaslar nedir anlamadım bu durum ana trende cakılma var ama bizim dona gomlege goz dikiyorlar bunun sonu ne olacak bırak git diyor seytan ama bırakılmıyorda hic bi sey bilmedigim zamnaları ozluyorum ama ben para biriktirp don gomlek aldıkca onlar ustune bi ceket veriyorlar acaba pantolanda alırmıyım derken yeni alınan dom gomlegin de gittigini fark edebliyorum ne olacak bu durm acep bilen var mı?!
ha bu arada short culara ben dahil donsuz geceler
endexde Haftalık macd sıfırın altında en azından 2-3 ay yükseliş yok.
üstat ful shorttayım ama hic umamıyorum yukselisin olmayacagını hele bugun ku abd yi gordukten sonra eksi %1.5 lardan dandik bir yunan hebriyle -ortada bi sey yok elle tutulur kredi gorusmesine onay vermisler okadar- aldıkca aldılar.Zaman olsa bi o kadar artı yapacaklardı belkide eee yarına kaldı.Admalar keriz kavurma yaptılar bence. Gel gel sarısın gele geldik.Yarın shortcular gaplerde boguluruz gibi geliyor bana.Gostergeler falan hikaye oluyor olan kucuk yatımcının donuna gomlegine oluyor bir daha don gomlek yok
Günlük alçalıp yükselmeler olabilir ama genel trendde en azından yükseliş yok kırmızı yeşil haftalık macd sıfırın altına sarkmış mor çizgide 30 haftalık exponentinal hareketli ortalama oda aşağı % de binbeşyüz 2-3 ay orta ve uzun vadeli yükseliş yok sarı beyaz zigzaglı cizgiler ise aylık macd oda kafasını aşağı çevirmiş piyasa zaten göstergelere yansımış durumda yok altın çıkarmışda ortadoğu şöyleymiş çari açık fazlaymış teknik analist grafik ve göstergelere bakar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri