Spot kapandıktan sonra öğle arası APSD düştümü takibeden varmı?
Spot kapandıktan sonra öğle arası APSD düştümü takibeden varmı?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
İşsizlik oranları kriz öncesi seviyeye düşmüş
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hadi geçmiş olsun
son çeyrekte cari açıkta düzelme bekliyorlarmış![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
dolar şahlandııı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Eğer son çeyrekte cari açıkta düzelme olsun direk not artırımı gelir
Tüm gözler bu parametrede![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
bakalım akşam nerede söndereceğiz kandili![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
noldu şimdi arkadaşlar..karar nedir? hala konuşuyor mu? tv başında değilim de..var mı bilen? izleyen?
vob zikepilasyona devam
illa faiz artıracaklar
ama haybeye mama yok![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şimdi ne oldu?
Merkez bende herşeyi takibediyorum
bende herşeyi görüyorum
bende çok bilenler kadar biliyorum zalak değilim dedi
her şey kontrol altında didi
olan bu....
Hun İmparatoru ATİLLA
uzun dusunuorum..
uwwwwwww
ecelım mı geldı ne ..yoksa gelmedı mı..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri