e/d.
graf asamıyorum 13 ho dirençdir.
1.4430.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
günaydın jelibon,
kolay gelsin...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Haftanın geri kalanında altın-gümüş kontrat kapanışı hafta sonundadır.
Altın ve gümüşte kontrat kapanışına eğilim geri çekilmedir.
Elbette alım fırsatı olacaktır.
Endekslerde momentumlar döndü, momentumların döndüğü yer her zaman aşırı alıma geldiğinden hafif geri çekilme yaratır.
Burası asla ve asla kısa vadeli bir topic değildir.
1261 long devam stop 1258.
Burada son düşüşte mal alırken gümüşü tercih ettim altın yerine. 3/4 long devam 35'e yakın ortalama ile.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15 temmuzdan sonra amerikalılara fiziksel altın, gümüş alıp satmak yasakmı?
Hayır değil.
28 gün içinde delivery yapılan marketlerde herhangibir yasak yok.
Yasaklanan “over the counter” işlemler.
Burada etkilenen sadece “Over The Counter” kağıt kontratları ve 28 gün dışında deliverysi olanlar.
Netleşmesi için, yasaklanan, us dollar kontratta long, metalde short aynı anda.
A large number of derivative contracts traded by hedge funds will also be prohibited because they do not involve physical delivery of the underlying merchandise within 28 days. By now, multiple funds have announced that they will cease trading such contracts once this new regulation takes effect. It is also possible that people who have leveraged positions may be affected by this new regulation (check with your attorney if you trade on margin).
Kaynak: Zero-Hedge. Son kısmın ilk satırlarını çeviremedim.
Jelibon.
Dirençler
1551-1556 ve 1566-1572.
Destekler 1531-1537 ve 1519-1525.
Dünyanın stopu 1556'da.
Burada 6 haftadır range var.
1556 üstünde asla short yok.
1519 altında asla long yok.
Dün 10 puana sıkıştı, aldatmasın hemde bb daralıyor, sonsuza kadar bu daralmada kalmayacağız. Trend öncesi hareketler bunlar.
Jelibon.
Gümüşte
Dirençler 36.52 -36.92 ve 37.28-37.48.
Destekler 35.62-35.98 ve 35.09 -35.30.
36.50 tek noktadır.
.23 düşüşün fibosudur.
Üstünde 39 görülür.
Jelibon.
İmkb.
607xx, .78 dir.
3 kere sarkma ama altında kapayamama gördük.
62200-62500 ilk dirençdir.
Garanti tek nokta 7.14 dür.
7.14 üzerinde 7.5X'e gider.
607XX altında alanın stopu 607XX altında kapanış stoptur.
Jelibon.
Başarılar, son hazırlıklardayım, hafta sonundan sonra 3 ay az yazabileceğim.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri