Sayfa 1970/13018 İlkİlk ... 97014701870192019601968196919701971197219802020207024702970 ... SonSon
156216 sonuçtan 23.629 ile 23.640 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman ben imkansızı başarıyorum. ben de sistem yok
    Belki de en iyisi sistem kullanmamak, hissiyata göre oynamak, ben sisteme göre kazanamıyorum, Doğru yapıyorsunuz,Devam edin.

Sinyallerinizi paylaşırsanız çok memmun olurum...

Sevgiler..
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

44800 yarım uzuna geçtim....stopum 44675 altı......
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doce işlemleri bitti mi acaba
    doce gorunmuyor,durdu.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

1 dakikaliklardan izledigim kadariyle yatay bi ücgen olusumuna benzettim. Eger gerceklesirse ögleden sonra yukari kirilabilir.

Tabi henüz erken öglene kadar sert hareketler olmaz ve islem hacmi düsük seyrederse dikkate alinabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    6.722
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.046
    Toplam Teşekkür
    702 Yazısı Teşekkür aldı

44825-850

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

s.a ağalar yasağımız bitti geldik. o beni şikayet eden ispiyoncular 2 dakka delikanlı olun. yazılarımı okumak istemeyenler bidaha söylüyorum beni banlasınlar. nasıl yapcaz bilmioz diye bahaneniz de olmasın yapmanız gereken tek şey profilime tıklayıp sol tarafda yasaklı listesini düzenle ibaresine tıklamak ve nickimi o boşluğa yazıp evete basmak. ilkokul çocuğu gibi ispiyanculuk yapacağınıza bunu yapın daha iyi.
    seni okumamak mumkunmu

yine donusun cok piss oldu

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki de en iyisi sistem kullanmamak, hissiyata göre oynamak, ben sisteme göre kazanamıyorum, Doğru yapıyorsunuz,Devam edin.

Sinyallerinizi paylaşırsanız çok memmun olurum...

Sevgiler..
    sinyal yokki ekrana bakıom alıolarsa alıom satıolarsa satıorum. tıpkı dün fdow fdax gün içi yeni yüksekleri görürken biz 46100 ü ısrarla geçemedik. bastım şortu. bugün de aynen doyçe ısrarla düşürmedi 700 leri ne diye inata bineyimki. pozumu kapadım longladım. extre yapıştırayımmı demicem artık düzeysiz diosunuz sonra harciosunuz beni.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

sinyal yokki ekrana bakıom alıolarsa alıom satıolarsa satıorum. tıpkı dün fdow fdax gün içi yeni yüksekleri görürken biz 46100 ü ısrarla geçemedik. bastım şortu. bugün de aynen doyçe ısrarla düşürmedi 700 leri ne diye inata bineyimki. pozumu kapadım longladım. extre yapıştırayımmı demicem artık düzeysiz diosunuz sonra harciosunuz beni.
    seni harcamak mumkunmu?

sen kendi kendini harciyosun

efendi ol harcanma

Teşekkür Teşekkür 
    6.722
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.046
    Toplam Teşekkür
    702 Yazısı Teşekkür aldı

775-800

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni okumamak mumkunmu

yine donusun cok piss oldu
    ya ben kedi gibi adamım kimseye sataşmam bulaşmam. normal de bak bi haftadır yazmıodum bana bulaşanlar ortada yok bu forumda yazmıolar tribünlerde duruyolar(bulut hariç gerçi onun da ifadesini alan olmuş). sonra ben yazınca bi sus senimi okuyacağız cart curt. ee kardeşim bu siteyi yapan büyüklerimiz düşünmüş taşınmış istemeyen istemeyenle muhatap olmasın diye bi yasaklı listesi oluşturma imkanı vermiş. uygulasanıza bunu. benden rahatsız olanlar: xxxx,bulut,mersinyk,açık-poz ve chn69 benim bildiklerim size sesleniorum yasaklayın beni ya da bana bulaşmayın.

neyse efendice işimize bakalım. geceden kısaydım şimdi ise pis uzunum stopp loss 44600 ama sarkma deil kırılım
    Konu Vob Trader tarafından (23.09.08 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

s.a ağalar yasağımız bitti geldik. o beni şikayet eden ispiyoncular 2 dakka delikanlı olun. yazılarımı okumak istemeyenler bidaha söylüyorum beni banlasınlar. nasıl yapcaz bilmioz diye bahaneniz de olmasın yapmanız gereken tek şey profilime tıklayıp sol tarafda yasaklı listesini düzenle ibaresine tıklamak ve nickimi o boşluğa yazıp evete basmak. ilkokul çocuğu gibi ispiyanculuk yapacağınıza bunu yapın daha iyi.
    geçmiş olsun..

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun..
    ALLAh razı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)