6.82 garanti için demiştik, yakın takip edin artık,....onunla başabaşasınız, önce kırdı sonra toparaladı,....yakın takip
6.82 garanti için demiştik, yakın takip edin artık,....onunla başabaşasınız, önce kırdı sonra toparaladı,....yakın takip
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
73750 5 lik denge,...
sırası ile dengeler trend boyunca 5 likte,...
75000
74800
74400
73750
KArargah destek bölüğüne geldik yine
Bütün olay bu 120 lik ihlalde, 74250 aşağı kırdı, yukarıya şimdi geçti daha, kalması şart, önce kalacak, sonra döner kırarsa 74250 iş bitecek,.....yani ikinci geliş, hep ikinci, ilk hep çalkalama,....
şunu unutmayın hiç bir savaş karrargahta kazanılmaz, bir savaş karargah ta sadece planlanır,....aslolan cephe veya meydandır,....
O yüzden derimki, 81250 kalmadan longA, 74250 aşağı kalmadan SHORTA tahakkuk yok,...
Üstad sen bu heriflerin ruhunu okuyon galiba![]()
Ben daha önce trade mantığım anlattım,....4 beş yerden takip ve analiz üzerine kurulu,....o bölüm tekrar bulunup okunmalı, yazdıklarım daha iyi anlaşılabiir böylece, birde inanılmaz bir macro siyaset takibi var kafamda,....
Bunlar hep gelir tekniğe oturur, buradan hükümetin muhalefetin nefes alışını hissederim ben,....bunlar gelir hep tekniğe oturur, gücü hissederim py gücünü,....
Mesala bu banklar görünüm pozitf gelir yerini bulur, geriye fiyat kalır örnegğin banklardan garan 6.82 bilmesek nasıl olacak deyilmi,....
Diyoruzki konu spotun, vobun deyil deyilmi, diyoruzki ya para bulacaklar, ya yabancı proceksiyon parası koyacak, ya mal iskanto yiyecek, bunlar olmuyorsa değer koyacaklar,.....parayı çağırmak için, hissedin bunları,....
6.82 garan benim çok işime yaradı gerisini safha analizi halletti,...
Cümleten iyi akşamlar,...
CÜMLETEN GÜNAYDIN....
AŞAĞIDA BUGÜN İÇİN WEB TE BULDUĞUM İLK YORUMU OKUYABİLİRSİNİZ...
KAYNAK.BİG PARA MEHMET ÇOBAN TEKNİK ANALİZ
Risk devam ediyor! Yeni pozisyon açmak için erken!
Dünkü analizimizi kısaca hatırlarsak: “Şu an için İMKB100 Endeksinde ilk destek noktası 60 bin 375 seviyesinde. Bu seviyenin altında ise 59 bin 428 destek seviyesi var. Ancak tekrar belirtelim; şu anki teknik görünüm endekste 58 bin 709 seviyesi ara destek noktası olmak üzere 58 bin 68 seviyesine kadar bir gerileme riski bulunduğu yönünde.”
Borsa bugün beklentilerimiz doğrultusunda hareket etti. Aslında net rakam olarak beklentimiz endeksin 59 bin 428 seviyesine kadar gerilemesi yönündeydi. Borsa ise 59 bin 840 seviyesinde tutunmayı bugün için başardı. Bu seviyeden gelen tepki alımları ise endeksin 60 bin seviyesinin üzerinde günün tamamlamasını sağladı. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise bugün ikinci seansın sonlarına doğru gelen yükselişlerin devam edip etmeyeceği…
Bir önceki analizimizde hatırlarsanız endeksin 62 bin 500 seviyesi üzerine çıkıp bu noktayı kuvvetli destek noktası haline getirmesinin ilk şart olduğunu belirtmiştim. Bununla birlikte daha da önemlisi 200 günlük hareketli ortalama seviyesinin üzerine endeksin çıkmasının şart olduğunun altını çizmiştim.
Bugün ikinci seansta gelen alımların tanımını şöyle yapabiliriz: Borsa çok kısa vadede 64 bin 334 seviyesinden 59 bin 840 seviyesine geriledi. Yüzdesel olarak bu endeks bazında neredeyse yüzde 7’lik bir düşüş anlamına geliyor. Bugün ikinci seansta gelen alımlar ise bu düşüşün çok kısa vadeli bir tepki alımı…
Sonuç olarak; borsa hala 62 bin 500 seviyesinin ve 200 günlük hareketli ortalama seviyesinin altında. Kısa vadeli indikatörler hala tam olarak alım sinyali vermiyor… Bütün bunlar endekste hala aşağı yönlü riskin devam ettiğinin bir göstergesi. Bugün ikinci seansta gelen alımların yarın özellikle seans açılışında küçük bir miktar daha devam etmesi (61 bin 884) beklenebilir. Ancak tekrar belirtelim: Teknik görünüm endekste hala 58 bin 68 riskinin devam ettiğini gösteriyor. Bu bağlamda bugün olduğu gibi gelebilecek tepki alımlarında kar satışlarına özellikle dikkat etmekte fayda var. Yeni pozisyon açmak için hala erken…
Bol kazançlar…
Dün akşam kapanışta APS SAYISI -4000 azalmayla 146.000 e gerilemiş yani birileri parasını almış gitmiş...
indi Ustamızın dediklerini hatırlıyalım.
Piyasa hala short...
74250den önce shorta tahakkuk yok....
Para yoksa mala iskonto var...
73300den 74250nin kırılışı tepki için (bakın tepki diyor çıkış değil)
Dengeler 74400-74800-7500
Dün Usta ne dedi... 74250ye stop koyun yukarıdan isteyen tekrar shortlasın dedi..
Savaş meydanda olur dedi bu ilkiydi bu bişey değil dedi önemli olan ikincisi dedi ikincisinde 74250 kırılırsa artık 74250 filan kalmaz dedi.
Dün Deutche Bank sabah yorumunda Bunun C Dalgası düşüşü olduğunu hedefin endeks 30da 67000ler olduğunu söyledi-ki ondan önceki gece size USD Bazlı Haftalık Endeks 30 Grafiğini burada ekledim C dalgasınıda gördünüz boru değil C dalgası bu..
Forumdaki diğer topiklerde tamam düşüş bitti artık longlarız 1 ay tutarız diyenler var..
Arkadaşlar ben sonuçta bir ameleyim siz bilirsiniz burada bildiklerimizi duyduklarımızı paylaşıyoruz.
Paranıza mukayyet Allaha emanet olun.
Hayırlı Kazançlar.
Hayırlı cumalar olsun,...
Şu an 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 konuk)
Yer imleri