73200 full long devam
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bay kayahan size cevap yazmak istemiyorum ama şeytanda yaz diyor onun için yazayım, size göre batacak olan ülkemin borsası 20 binden 70 bine gelmiş ve buradan yaklaşık %25 düşmüştür, bu düşüş bu alemde olabilecek en küçük düzeltmedir, şahsen çok merak etmekteyim %38,50,61 düzeltme yapsa ne yazacaksınız. Bu arada performansınızdaki düşüşü esefle kınıyorum. Benim bildiğim kayahan tek bir satırla 5 bin puan aldırır.![]()
Not artırımı gündeme gelebilirde
Hükümet kurulduktan sonra meclis tatildeyken icraat olmaz, yeni icraatlar açıklanmasıda ohoooosonbaharı bulur, o zamana kadar yurtdışının olumlu haberleriylede gaz yiyebilir imkb![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
iSCTR alım potasına girmiş![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
hacıgayahanın bu mesajları bugün 75000 üstü yaptırmalı................
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şahsen tırsıyorum, 875 kısaları 275 flatladık,
şu tezimede dikkat edin derim,
palanın 4000 lotluk gücü kaldı gibi, apsd 4000 gidiii, 4000 geliiii
pala para bulamiii, bu akşam gazinoda üstün oryantal danslarıyla para kazanacakmış![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Aslan,
Kaya gibi destek mi gördün sanki?
![]()
En az 3 HİSSE...
Şu adam her geldiğinde cover re enter yapsak şimdiye ada falan aldıydık![]()
DJ nötrledi, bakalım nölecek![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri