30-11-2010 07:45 #2900
SUTE
Jul 2009
İkamet Yaş49
Gönderi363
Açıkçası ben 2011 e hazırlık yapılması için, 2010 yılının 2009 kapanış endeksinin çok az üzerinde veya aynı kapanmasını bekliyorum ki seneye
hızlı veriş ve 2011 kapanış endeksi ile uyumlu olsun. 2010 nun geçmiş yıl endeksinin % 5-7 civarında bi artısını bekliyorum.
zaten 92500 benim graflarımda zirve görünmekte idi ve zaten üstü yoktu. Bu hafta kapanışı ile gelecek hafta kapanışı oldukça
önemli ipuçları verecek bize. Çok daha sert satışlarla bu haftayı ve gelecek haftayı kapamamız kuvvetle muhtemel.
Zaten makas kapanmadığı veya spotun altına gelmediği müddetçe bi yukarı ihtimalinden şu an için sözetmek fazla iyimserlik olur.
Zaten trend 92500 de bitmişti. ve tüm dünya endeksleriyle beraber düşüş için 2 ay yatay geçirdik ve sonunda tekrar bi 11 eylül yaratıldı
tüm dünyada. Bu miki belgeleri dünya için yeni bi 11 eylül maalesef!!! Uzun vadeli düzeltme bahanesi böylece yaratmalıydı ve yaratıldı.
Aslında esas sorun şu!! DJI'nın nerelere kadar geleceği? Ben bu düzeltme süreci sonunda 4xxx rakamlar gibi bi yerlere gelmesini bekliyorum.
Ama ağır düşüşünü yine aynı tezgah olarak yorumluyor ve altın vuruşu en son yankeelerin yapacağını bekliyorum. Yine aynı numero
"aaa bak djı daha düşmedi" diye beklenti yaratılıp diğer endekslerin normal düşüş seyrine devam edeceğini sanıyorum zaten
görünüm de öyle.... Shortların 1.5 yıl gibi tutulması ve bu sabır ve kararlılığının gösterilmesi taraftarıyım.
Ama nasıl???? Bu sabrı gösterecek bi babayiğit var mı derseniz? Evet tanıdığım biri V A R!!!!
Hisseli kumpanyadan,,,,,

Yer imleri