Sayfa 951/5549 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001105114511951 ... SonSon
66581 sonuçtan 11.401 ile 11.412 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    16.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    640
    Toplam Teşekkür
    151 Yazısı Teşekkür aldı

Üstad pes vallahi bu kadar güzel projeksiyon çizilir zihnine ellerine yüreğine sağlık

2. 5 Kullanıcı eyyüp tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

75-74800-74400 5 lik dengeler,.....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Pis yerde bıraktı,........

şimdi bu topik 2010 yılı mayıs ayında başlamışım,....bu güne kadar getirmişim bir emek,....

çoluk cocuk varsa buradan herhalde bir doktora tez falan çıkar,....

Hiç bir zamn siyasi bir görüş açıklammaya özen gösterdim,.....yzadıklarım her zaman kurduğum cümleler içinde saklı kaldı, anlayan anladı, fikir sahibi oldu, topiğin başlarında dedimki ilk sayfaları okuyun,..

Zira bir bakış açısı bir sunuş var,.....yani bu topik böyle bakıyor olaylara demek için,.....

Zaman geçti bizde geçtik ve geliştik,....takniğimizde geliişti,....

Işte bu meyanda benim yaptığım bir emk, emek vermek ve emeğe saygı,.....

şimdi bu kayahan kardeşim geçmiş zamnda uyardım usulünce kırmadan incitmeden, am yazdıkları tereciye tere satmak,....bugüne oynayan k.yatırımcıyı ise çelişkide bırakmak,....

Bu topik libya savaşını 2 ay öncesinde yazdı, bu topik mısır askerinin mısır halkı ile tahrirde sorunsuz kavuşacağını yazdı,.bu topik libya savaşı esnasında portekizin fonlanacağını öncesinde yazdı,...ve bu topk burada esas süprizin ispanya olacağını ve süpriz olduğu içinde ab nin ispanyadan kaçınacağını yazdı,....nitekim öle kaçıyorlar ispanyadan,...

Bu topik şu yunan krizi ana nedeni kıprız, kıprısa bağlı iran ve doğu akdeniz olduğunuda yazdı,...bakın suriye gelişmelerinde suriyeye müdahil bir yunanistan istemez kim, israel.....biz deyil, biz bunun yerine para saydık bir dönem şimdi o da bitti,....

şimdi daha bir çok yazdık çizdik,....

Saptama yaptık,...

Dünya güzeli dedik elbet nedeni var şimdi herkes görüyor,...
    Seçim dedik halk hattını savundu sathını pas geçti dedik, herkes görecek ne dediğimi,...
    El altı fonlanıyor turkey dedik, bakın siyaset artık paranın güdümüne girdi, siyasete karşılık para verilecek,...

Demokrasi para ediyor ne kadar çok demokrasi o kadar para dedik, bakın açılım saçılım para üçgeni sonlandı, şimdi siyasi sürece geçildi,...

Akdenizin altı üstü dedik, daha bir çok,....

Ama hep saptadık, saptamaya özen gösterdik,....saptamaya önem verdik,...kısır tartışmalar yaşanmasın diye,....

O nedenle herkes doğruları görüyor, görmeyeneler elbet zamanı gelince görecekler, para gözleri kör etti,...insanlar baktı görmedi bu süreçte,.

Ama elbet herkes görecek, biz ise saptayacağız görülmesi için, burada bizim konumuz fiyatlarla ve fiyatlar ilişki kurarsa kurduğu ölçüde diğer olaylarla,...

O nedenlerle ricam herkesten katkı sağlayacağı şekilde ve yapıcı konulr açamaları, saptayıcı olmaları ve kişileri zedeleyici konuşmalardan kaçınmaları, çünkü burası sayısı ölçüsünde bir mozaik,

sonuç;
    burada herkes var,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

bak gandi abi önümüzdeki para kurulu toplantısı sonrasında göreceksin borsa çakılacak.

eylül sonuna kadar imkb 100 38.000 lere gelecek
    kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı kayahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak gandi abi önümüzdeki para kurulu toplantısı sonrasında göreceksin borsa çakılacak.

eylül sonuna kadar imkb 100 38.000 lere gelecek
    ya güzel kardeşim, kaç gündür ne yapıyoruz burada ya, long mu oluyruz allahaşkına ya, valla yazma, lem zaten shortluyoruz, kendim shortlamasam topiğe shortluyorum daha ne yapıyım allah aşkına yıldızlı shortmu yapalım ya,..

allahaşkına yazma ya,...

9. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

okuman yazmandamı yok, ....bir oku yazılanları ya, allah allah,....78250 den işaret verdim, 75675, 74250 işaretledim, altını süngü tak meydan savaşı dedim, sen ne işsin ya,...

longlayın lem anasını satıym oldumu şimdi,...rahatlamışındır,....

11. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    281
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    887
    Toplam Teşekkür
    217 Yazısı Teşekkür aldı

Bu sabah..her zamanki gibi aracı kurum görüşlerini okuyorum..bi baktım teradan söyle bir yorum gelmiş..."tek bir aracı kurumun açtığı 25.000lot short pozisyon ise dikkat çekiciydi"..şimdi dün kapanışta piyasadan eksilen pozisyon 21.000lot bugün 1600lot...
    Sabah bir soru sordum ama cevap alamadım.kimse bilmiyor o zaman açık pozisyonların ne kadarı short ne kadarı long.kimsenin bilgi alabileceği bir veri platformu yokmu bu ülkede allah aşkına piyangomu alıyor bu insanlar.bi tek palamı bliyor yani....iki gün önce 8500lot açık pozisyon sayısında artış oldu biz bilseydik bunların short olduğunu kimsenin bu forumda para kaybetmezdi..hani usta diyor ya ister gidin 300e500e oynayın ister 10000e bekleyin diye..onu diyorum... iki günde 5000puan temiz para..

13. 2 Kullanıcı ayuthaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi aps olyının takibi çok zor, ben ara sıra yazıyorum anacak, kim hangi pozisyon ilgilenmiyorum, bunun kabul görmüşleri var, bunu sitelerden edinebilrsin,...

örnek aps arttı, fiyatlar düşüyor mevcut üstüne yeni shortlanan vardır,
    aps arttı, fiyatlar yükseliyor, mevcut üstüne yeni long açanlar vardır,

fiyatlar düşüyor aps dşüyor, pozisyon kapatılıyor, ben ölçülü düşüş derim ona,eskiler bilir,

fiyatlar yükseliyor aps düşüyor bir öncekinin tersi,....

bunların dışında ben aralık olarak bakıyorum, örnek bu vade için son 78250 düşüşü öncesinde aps sayısı 159-181 di,.....159 oldumu mallanıyorlardı, 181 de boşaltıyorlardı,...

şimdi mesala, aps artıyor bu gün öle pazar oluşmaya başlıyor demek,....yani karşılıklı poz açıyor,.....şimdi short gidiyor bir süre sonra gider bu short açarken katlandığı long maliyeti tepki ile geri alır, illaki alır, krş bırakmaz, pundunu bulsun yetr,....pund ne işe yarar,....peşinden adam götürür, yukarıda bırakır,...düşüş devan edecekse,...

biz bunları aştık,........size samimi söyliyim, sadece aladığım tepki puvanı mevcut düşüten fazla olur,.....

aps karışık iştir,.......kaldı verileri gizlendi artık,.....pastada verilmiyor,....eskiden veriilirdi,.....ama buna gerek yok, senin dediğin olsa kimse para kazanamaz,....yani büyükler,.....

15. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    281
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    887
    Toplam Teşekkür
    217 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okuman yazmandamı yok, ....bir oku yazılanları ya, allah allah,....78250 den işaret verdim, 75675, 74250 işaretledim, altını süngü tak meydan savaşı dedim, sen ne işsin ya,...

longlayın lem anasını satıym oldumu şimdi,...rahatlamışındır,....
    Usta Sinirlenme yav..Gayahan o bizim köyün delisi...Ne zaman ortaya çıksa tepki alımı gelir iyi cocuktur bu piyasa krizleri tırlattırmıs cocugu..
    Yanlız usta bu meydan savasını biraz açarmısın??
    Yani kimin kime gücü yeterse o taraf mı kazanacak demek istiyorsun???Daha önce hatırladığım 74250 karargah ele geçerse ana hedef 70binler demiştin....yanlışşsam duzelt lutfen..

17. 3 Kullanıcı ayuthaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi ben yazıyorum önce büyük para görülecek,....şimdi büyük sadce vergi paketi,...

bunu yabancıya vermezler, yabancı buraya extra kaynak getirecek, getireceğini borsadan bonodan geri alıcak, bu extra kaynağın ucunda ise anayasa ve devam edin işte, .......burada hareket görmeden getirmez parayı, hareket içinde sıkar,.....neyle sıkacak py salarla, sıktıkça açın ana haber bültenini bir bir dinleyin,.....neler dökülüyor toplayın,....

19. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ayuthaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Usta Sinirlenme yav..Gayahan o bizim köyün delisi...Ne zaman ortaya çıksa tepki alımı gelir iyi cocuktur bu piyasa krizleri tırlattırmıs cocugu..
    Yanlız usta bu meydan savasını biraz açarmısın??
    Yani kimin kime gücü yeterse o taraf mı kazanacak demek istiyorsun???Daha önce hatırladığım 74250 karargah ele geçerse ana hedef 70binler demiştin....yanlışşsam duzelt lutfen..
    bak meydan savaşı,....dedikki 74250 karargah, bunun düşmesini bekliyoruz deyilmi, ref ne saatlık analiz,.....bu 74250 düşünce dedikki çift cep dolacak, buraya kadar tek cep,......başka ne dedik tahahkkuk 81250 kırılmadan long, 74250 kırılmadan short para almıyor, ödeme yok, alınca ikramiyeli,...yani 74250kırılışı,....

şimdi bunu süsledik meydan savaşı olmadan yani süngü tak olmadan, yani 74250 kırılmadan, medan savaşı 74250 nin altında ne kadar çaıl arkası boğa varsa saplıyorsun, yani esas kırılış bu,....

21. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak meydan savaşı,....dedikki 74250 karargah, bunun düşmesini bekliyoruz deyilmi, ref ne saatlık analiz,.....bu 74250 düşünce dedikki çift cep dolacak, buraya kadar tek cep,......başka ne dedik tahahkkuk 81250 kırılmadan long, 74250 kırılmadan short para almıyor, ödeme yok, alınca ikramiyeli,...yani 74250kırılışı,....

şimdi bunu süsledik meydan savaşı olmadan yani süngü tak olmadan, yani 74250 kırılmadan, medan savaşı 74250 nin altında ne kadar çalı dibi arkası boğa varsa saplıyorsun süngüyü, yani esas kırılış bu, esas düşüş burada....
    yani derimki buraya kadar olan düşüş deyil,....o yazılanları ben akşam bir özet yapıyım herkesin kafası karışık, .....

23. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Yer imleri

Yer imleri