Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
imkb'nin akibeti cok vahim.!!!!
yakinda yine hizla 32-32500 seviyelerine geri donecek!!
bayramdan sonrada 20.000'li seviyeleri evvel allah hep beraber yasayarak gorecegiz.!
yakinda alman dax endex'inide 5500 seviyelerinde gormemiz cok olasi!!![]()
dowun 15 daklıkları yukarı uyumsuz oldugu için biraz tepebiir..o tepki içinde şimdi
maximum 11250 ye kadar...
burayı geçemezse devam aşagı.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Konu mbm tarafından (23.09.08 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.
su an dow -%1.73 ben dowun cok az bir eksi ile kapatacagini ongoruyorum !
izleyelim gorelim.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Hayır efendim pozisyon yazmak zorunda değilim. Vakit bulunca yazarım yazmam. Bu beni ilgilendirir.
Msn de arkadaşlar zaten pozisyonlarımı biliyorlar. Ben piyasa yönü hakkında yazarım. Arada pozisyonumu belirtirim.
Burada hiç kimseyede şamarı yedin kaybettin akıllan v.b hiç bir yazım olmamıştır.
Varsa bulun çıkarın.
Demek ki hazmedememişsiniz geçen hafta piyasa yönündeki pozisyonlarımı. Fırsat kolluyormuşsunuz. ve sizin gibi bir kaç kişi.
Bundan sonra ne piyasa görüşü ne de pozisyon konusunda hiç bir yazı yazmayacağım. İlgilenen arkadaşlarla özelden yazışırım. Zaten bir kaç arkadaşla msn de görüşlerimizi gün boyu paylaşıyoruz.
hakedenlere sevgiler
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri