bizdeki tepe negative uymsuz 15 dakk ta
bizdeki tepe negative uymsuz 15 dakk ta
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Benim sistemde geceye long girdi ya gap yiyecez yada beklememizin mükafatını tabi short diyene kadar.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Morgan Stanley´e Kesin Kurtuluş Yolu
Japonya´nın en büyük bankası olan Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) Morgan Stanley´den yüzde 10-20 aralığında hisse alacağını bildirdi.
MUFG, Morgan Stanley´e maksimum 900 milyar yen yatıracağını ve Morgan Stanley´in defter değerinin alınacak hisse miktarını belirleyeceğini bildirdi.
MUFG, Morgan Stanley yönetim kuruluna en az 1 üye verecek.
Geçen haftaki finansal piyasa krizi Wall Street´i yeniden şekillendirdi ve Asya ve Avrupa şirketlerine al-satta piyasa payı alma fırsatı sağladı.
Bloomberg´e göre anlaşma bir Japan firması tarafından yapılan en büyük deniz aşırı anlaşmaya işaret etti. Konuya hakim üç kişinin verdiği bilgiye göre ülkenin en büyük menkul kıymetler şirketi Nomura Lehman´ın Avrupa ve Asya´daki varlıklarını almaya yakın.
Morgan Stanley yatırımıyla Mitsubishi bankacılık işinde deniz aşırı yatırımlar oluşturmak istiyor. Nomura gibi Mitsubishi de Japonya dışında genişleme fırsatı kolluyor bunun en büyük sebebi ise yavaşlayan iç ekonomiye göre kırılganlığı gidermek.
nasıl bir yagmur yagdı buraya.. oluklar tıkanmış..
bu yüzden ögleden sonra eve gitmek zorunda kaldım....
45300 e stop yazmıştım...
evde ekranı açınca baktımki 46100 çalışıyor..
benimkiler stoplamış 45300 den...
bende tekrar kısaldım 46150 den...geceye bu kısalarla girdim.. üçte iki kısa....
sn hexen dax ve vadeli saatlik uyumsuz.. o yüzden sisteme tersim...
daha dogrusu cumadan yediğimiz 4500 puan gap var.. elimizin kolumuzun baglı oldugu.....
kımıldayamadıgımız... düşüşdeki karın üçte birininden fazlasını vermişiz..
tekrar toplamaya çalışıyorum.......
Konu mbm tarafından (23.09.08 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
herkes kendi pozisyonlarını görüşlerini veya piyasayla ilgili beklentilerini yazarsa bir problem çıkmaz burda...saga sola sataşmadan,akıl vermeden....
ama tanımadıgınız birine siz dinlenin gibi igneleyici laf atarsanız alırsınız cevabınızı...
herkes pozisyonundan kendisi sorumludur....cevap hakkı doguracak şeyler yazarsanız millette verir cevabını.......
Konu mbm tarafından (23.09.08 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sn mbm,
Mesajımı irrite etmek için yazmadım. o öyle algıladıysa kendi sorunu.
Sabah birkaç mesajla ısrarla kıza pozisyon taşınması gerektiğini savunan ve bunu burda mesaj olarak yazan birinin, gün içinde zaten longdum, banane tarzında düşünmesi, formun güvenilirliği ve dostluğun olup olmadığı/ortamın güvenirliliği açısından insanlar ne düşünür.
Aynı şeyi yapmayı düşündün mü sen hiç?.
Ve gayet iyi niyetle yazılan bir yazıya, şu mübarek günde ulu orta bir sürü terbiyeden yoksun bir içerikte cevabın nesi normal.
Eğer burda alengirli adam avcılığı yapılıyorsa ifşa edelim onları da bilinsin. Yanlış mıyım?.
11400 geçilemiyor, hedef 11750 ancak geçemediği için ne yapacak 11100 veya 10800 e kadar çekilip çıkmaya çalışacak.
sevgiler.
bende savunuyorum kısayı.. cuma tavan olsakta ,bugun yükselsekte aynı fikirdeyim....önceliğim kısa..
ama bu demek değilki gün içi uzun açmıyoruz.....
gün içi trade farklı ve çok iyi biliyorumki sn catedralde gün içi trade ediyor..
tek yöne saplantılı değil......gün içi gerekirse uzun oluyor.....
ama benim gibi pozisyon yazmıyor sık......
benim demek istediğim cevap hakkı verecek yazı yazmayalım...... senin pozisyonun yanlış anlamında....
kimin pozisyonunun dogru oldugu göreceli.
akşam yatarken sen haklısındır pozisyonunda..birde bakmışın sabah kalktıgında sn catedral haklıdır..
bu baglamda kimse kimseye direkt birinci şahıstan akıl vermesin.. mesele bu galiba......sn catedralinde irrite oldugu...
şu an açık olduğumuzu düşünsenize dax kapanana kadar.
hareketin olacağı anlarda biz kapalıyız maalesef, sonra gap ye.
bu saat aralıklarıyla yurtdışına bu kadar bağımlıyken gece poziyon alınmaz.
hep flat olunmalıdır.
sevgiler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri