Kısaca,
Esasen altın ve gümüşte uzun süredir bunu bu düşüşe düzeltme derken,
bunların endekslede paralel (aynı günde olmuyor ama sonuç aynı oluyor) yani endeksinde düşüşe yani 1249-1371 e düzeltme paralleliğini niye düşünmedik acaba merak ediyorum.
aslında düşündükde d yi biraz erken aradık gibi.
taktiksler basittir.
1313-1303 aldın 1291 stoptur.
1291 altında almazsın.
1261 rangei 7 puan alırsın 1261 stop olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İki Bradley
15.6, 22.6 ve Armstrong 13.6 veya 18.6,
döndü döndü dönmedi 7 Temmuza düşer.
Bu 10 gün dönüş adayıdır. Dönmezse 7 Temmuza düşer.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Burada biraz altın ve altın kağıtlarına ve zaman zaman oluşan farklılıklara bakmak lazım.
Neden riskin simgesi altın artarken hui zaman zaman eşlik etmiyor, üstelik altın kağıdına yatırım yapan, altın artarken şirket kaarlarının artacağını ve aldığı kağıdın altından çok getirmesini umarken.
Jelibon.
Burada altın kağıdını alan genelde altın artarken kendi kağıdı artmayınca hemen endeksi suçluyor doğal olarak. Endeks zayıflığı altın kağıdını etkilemiş oluyor.
O zaman altının, altın kağıtlarından göreceli iyi performe ettiği zamanlarda altın, hui ve sp de ne olmuş bakalım.
Jelibon.
Altının Huiden iyi performe ettiği zamanları
gold:hui ratio ile bulacağız.
Jelibon.
Onun altınada,
altını, huiyi ve sp yi koyacağız.
Jelibon.
Yıl 2002.
jelibon.
Çok Uzman
2003.
Jelibon.
Şimdi bunu merak eden 2010 dahil yapacak bunu.
Vaktim yok 2011'e geçiyorum.
Jelibon.
2011.
Jelibon.
2011.
Martta altın kağıtları sp ile birlikte düştü.
Bu esnada altın yataydı.
Nisan sonunda altın ve sp yeni tepe yaparken, altın kağıtları alçalan tepe yaptı.
Bu altın kağıtlarındaki uyumsuzluk veya zayıflık altındaki mayıs tepesinden geri çekilmenin güzel bir indikatörü oldu.
Haziran başlarında altın düşüşe düzeltme yaparken yani artarken altın kağıtları ve sp geri çekiliyor.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri