Gayhan geldi aşşağıya,
Pozlara dikkat
![]()
Gayhan geldi aşşağıya,
Pozlara dikkat
![]()
En az 3 HİSSE...
s.a. ağalar
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
lem BARCELONA gibi kulüp bile zarar ediyorsa bu işten kim kazanıyor.sadece futbolcular köşe o zaman.
...geride kalan sezonda vergiler hariç toplam gelirlerinin 420 milyon euro, harcamalarının ise 495 milyon euro'dan 441 milyon euro'ya azaldığını söyleyerek zararlarının 21 milyon euro olduğunu ifade etti. Faus ayrıca Barcelona'nın geçen yılki zararının 38 milyon euro olduğunu söyledi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
la aşağıda hacıgayahan var,
ondan önce yazayım
crash tüm hızıyla yolda![]()
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Shorta devam.
tanıdıım bir suru saalam vob cu..bu hafta itibarıyla vob u bıraktı...teprık ederım pala...
--Eksiklik Kendi Özümde--
bu ne demek...tahtada senle ne taraf gıdersen gıdecek adam cok aza ındı...nereye gıdersen o tarafın alıcısı ya da satıcısı da sen olacaksın pala...)
teprik ederim extra...
--Eksiklik Kendi Özümde--
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Antremana devam...
![]()
En az 3 HİSSE...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri