sistemler,indikler,graphlar...hepsi benim adamım...hepsi benim uşağım...ben onların adamı deilim..onlar benim adamım...
bu şekilde bakılırsa sistem trading de para kazandırır...![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
ha uşağı olduğum tek ama tek şey..PARA YÖNETİMİ dir...gerisi teferruattır...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Aşağıda bekliyorum geliver artık.Naz yapma
79400 yukarıda 78850 geçerse çortlar badem olur 78575 altı çortlar şeker olur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
pala nazlanmaya başladı 15 likleri aşa kırdırırsa satış hızlanır ama su an longlar hala sanşlı
okuyormu palas pezos burayı acaba![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
short açmayan kalmasın
crash tüm hızıyla yolda![]()
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri