çekilin...
çekilin...
Teşekkürler...
Sorumu açıktanda sorabilirim, katkıda bulunan veya yararlanan olabilir.
MS de geçenlerde bir deneme yapmak istedim fakat yapamadım.
Mantık şu; yatayda birkaç kez çarpılıp sonra trend yakalansa sonuç nasıl olur?
Kısa Kapat Uzun aç: Belirli bir dipten X puan yükselince alınacak ve tutulacak. Kısa işlemden sonraki en küçük dipten X puan yükseldiğinde tekrar uzun alınacak.
Uzun Kapat Kısa aç: Uzun pozisyon açıldıktan sonra görülen en yüksek tepeden Y kadar düşünce.
PREV fonksiyonu ile yapmayı denedim fakat bir türlü istediğim işlemi yapmadı. Sanırım bir yerde eksik yada fazla yapıyorum.
Kesinlikle acelesi yoktur, en müsait zamanınızda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Selamlar Saygılar
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
hilmi abi bu formül hoş gibi yani bende düşündüm vaktiyle bunu ama şöyle bir sorun var burada 75.000 vadelide X puan ı mesela 350 puan alalım bu kabaca %0,5 lik bir harekettir ama 35.000 vadelide X puanı 350 puan alırsak bu %1 lik harekettir.yani bir noktada sistem 0,5 ile poz kapatırken diğerinde %1 ile kapatacak.bu da çok ciddi bir % sel fark.
bu nasıl çözülür bilmem.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
İşe yararmı yaramazmı, dediğin şeyler sorun olurmu denemeden bilemeyiz.
Elle ben bakıyorum sanki işe yarayacak gibi fakat MS de test edip X Y miktarları belirlemeden birşey diyemem.
Sizin yazdığınız sorunu X puanın tamamını veya bir kısmını % cinsinden yazarak cözülebilir.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bişi itiraf edeyim,
benim şu anda uyguladığım sistemim de bu dediğimin biraz daha geliştirilmiş halidir...
nerden bildiniz yaw??
içinize doğmuş vala...
![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Oğuz kaan patron nazarında, tüm yiğitlere ve yiğidelere gıyabında tünaydın.
Patron:
Şöyle bir fiyat gareketi düşün. Önceki bara göre değişimler +0.50, -0.60, +0.50, -0.60, +0.80, -0.90 filan
yani her sistemi böyle kertenpereye getirecek fiyat senaryosu yazılabilirde, 0.45 sabiti görünce kertenpereyi hayal etmesi daha kolay oluyor..![]()
selamün aleyküm ağalar...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri