Herkesin kandili mubarek olsun,......909 sayfa sonunda bir yere geldik haliynen, yalnız son günlerde eski özenim kalmadı,.....eskiden daha bir özenirdim, ağa yordu bizi,....alayımızı cümlemizi,....
Herkesin kandili mubarek olsun,......909 sayfa sonunda bir yere geldik haliynen, yalnız son günlerde eski özenim kalmadı,.....eskiden daha bir özenirdim, ağa yordu bizi,....alayımızı cümlemizi,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hadin cümleten iyi geceler,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyi geceler üstad ellerine sağlık teşekkürler emeklerine
Sayın INDRAGANDİ bütün paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler...
detaylı ve çok değerli paylaşımları için gandiye teşekkürler...
çok seviyeli çok nezih form katılımcılarına teşekkürler...
kısaca durum ve yorum..
77000 altında saatlik kapanış görmedikçe kısa vadeli sistemim Al konumunu sürdürmektedir ( hatırlarsanız 76bin geçilirken al verdi ve hemen yazdım)
orta vade sistem 84binden itibaren SAT devam etmektedir...
şu anda tepki sürecindeyiz... tepki hedefim 80bin ve sıkca yazdım bunu (tepkinin 80 bine varmadan bitmesi mesela 79bin gibi yada biraz daha devam etmesi 81bin gibi mümkün.. ona zamanı gelince bakacağız..
tepki hedefine varacağımızı söylüyor göstergeler...
kalın sağlıcakla....
NOT:mevcut porföyümün 1/10 ile vob da işlem yapıyorum.. 3-5bin puan tersde kalmak yada tamamını sıfırlamak mümkün... ama toplamın küçük bir bölümü çok önemli değil benim için......
bu nedenle siz siz olun yazdıklarımdan etkilenmeyin...yazdıklarım hayal ürünüfür.. yatırım için yasl uzmanlara danışınız... biz burda sadece sohbet ediyoruz..
bilmem anlatabildim mi?
Günaydınlar cümleten,...
Gün yuakarıda,
120 aşağıda,
60 lık aşağıda,...
Py hem potans hemde dinamikten 77700 test etmiş,...
şu anki durum ise dünkü gibi, biraz roller farklı, gelirken gitmek, giderken gelmek gibi,...
günaydın cümleten ....hoşgeldin üstad
G stoplar, şu sıra
77455 s için,
75865 l için,..
amiralde 4.96 altında kalış... vobi de 77bin altında kalış.. işi sakata sokar...
sabah 1000 point güzel bi düşüş oldu.. 77777 önemli yerdi..
ama ben günlük işlem yapmıyorum..
tersde kaldığım için beklemedeyim...
çıkış inancım devam ediyor... biraz ürkmüş ve korkmuş olsamda..
ya sabır...
Günlük yukarıda, 120 ve 60 aşağıda bu bant aralığı yapıyor,...
Günlük aşağıya gelse düşecek,....veya 120 yukarı çıksa, 60 lık ise bunların piyonu belliki,
son durum
gün yukarıda,
120 lik aşağıda,
60 lık askı diyelim, ne aşağıda ne yukarıda
Biraz müsade,...
Şu an 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 konuk)
Yer imleri