Sayfa 909/5549 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959100914091909 ... SonSon
66581 sonuçtan 10.897 ile 10.908 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Yer
    trabzon
    Teşekkür Teşekkür 
    30.410
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.613
    Toplam Teşekkür
    316 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel insanlar,...

o sizin kalbinizin güzelliğinden kaynaklanıyor...kandiliniz mübarek olsun

2. 8 Kullanıcı kemal52x tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Hampstead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın İndiregandi varlığınızdan dolayı sonsuz teşekkürler.Şahsım adına felsefenizi anlamam için sanıyorum epey zaman gerekecektir.Sizi takip ettikçe tecrübe kazanacağımıza ve daha güvenli trade'ler edeceğimize inanacım tamdır.Tabii sizin yorumlarınızı tam anlamıyla yorumlaya bildiğimiz ölçüde...Sizden özellikle seans boyunca yorumlarınızı mümkün olduğunca basit anlatmanızı rica edebilir miyim?
    Şimdiden herşey için çok teşekkürler.Tüm arkadaşlara iyi akşamlar ve başarılar diliyorum...
    şimdi öncelikle,....

ne kullanıyoruz, bunu bilmeniz lazım,....

günlükte stoplar veriyorum, shorta ve longa...py sınırlarının zaptı için,.
    günlükte pvt ler veriyorum, pvt 1 dk içinde, günlük içinde aynı değişmez,
    sonra safhalı hareketler var, bunlar bir iki hamle ileri tahmin için olnak tanıyor,..
    sonra orta vade py analizi var,....
    son eklediğimiz ve üçlü kullandığımız hızlı trade var,....

bunlar mecbur, bir şeyden herşey, herşeyden birşey,...bocalama illaki olacak zaman zaman, anlayınki herşeyden bir şeye gelemiyoruz,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

mana var sa graf yayınlıyorum, anlam ve ortamla ilgili, py isteği ile ilgili, ama illaki hep risk var ve olacak, poz aldımı riskte peşinen alınmıştır,.....bu böyle,...

ölese şunu yaparsınız

seyredersiniz, size ve pozunuza ait ilgili bir durum varsa hareket edersiniz, bu olmadan ütüyü bozmazsınız,...

veya trade edersiniz, profitinizi alıp cukka yaparsınız,....

önemli rakamlara önem verirsiniz, çünkü vurguluyorum,....bendeki ne kadar doğru ise o rakamda o kadar çalışır,....mümkünse kendinizdeki ilede mukayese edin,.....

fake için mutlaka arka emniyetinizi alın,...çünkü fake yakalanıyoruz bu böyle,....bunun çözümü bazen var bazen yok,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Beklemeye devam, flatız ölece bakıyoruz, long emrim çok aşğıda gerçekleşmesi halinde kurtaracak bir yerde idi, no trade var önümü görmek djiyi görmek, para girişini görmek, yada asi koklaşmaları,....

Hızlı 60 lık fena deyil, günlük yukarıda kaldı, 120 lik belirleyici son aşağıda bu,

gün yukarıda, 120 aşağıda , 60 aşağıda,...60 yukarıya gelirse eğer, 120 yukarıya çıkaraken dalarım, hepsi yukarıda olur,....

şimdilik 60 öpüşme yerine doğru geliyor,....bu fiyata 900 öpüşmüş geçmiş hatta,....
    Demekki 8xx lerde öpüştüğü yer,...
    850 de,....
    Dün dedkiki hızlı sistem trade ,

gün yukarıda , 120 aşağıda, 60 aşagıda, ancak 60 76850 de öpüşüp ters yüz oluyor,....120 yi bekliyorum,.....son aşağıda bu,...

şu olabilir 60 fake atr yukarı gidip aşağı gelir, yanında günüde getirir, shortlarım,....60 yukarı gider kalır, 120 liğide yukarı çeker , gün zatenyukarıda idi longlarım,....
    76850 üstünde 60 lık için long olanaklı, 850 altı stop olmalı,

short stobu 77360 idi, ....

120 lik henüz aşağıda,...
    Short stobu 77395, te,....
    Alıntı nedim972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısrarla gene yukarı çalışıyor...
    Yani hızlı sistemde long olacak, 76850 altında stop olmalı,.....buna dikkat ederk hareket etmeli, short stobun patlaması ise rahatlama olacak, 76850 altında, diğerinde 1 dk da, 76750 altında kalış bu son çıkışın fake olduğuna, bu durumun devamı ise , 76175 kırırılması olur, kırılır, tutmaz,....

ölese temkinli long,....76850 hızlı, 750 olarak 1 dk da olanaklı daha altı stoptur,...
    Short stopu 77405 e yükseldi,....
    örneğin burada hızlıları izlemiş, sonra sadece saatlikten öpüştüğü için o da , yola çıkmış, sonuç alınca bu defa günlük stopları vermeye başlamışım,...niye stop hedef bunları patlatmak bunlar patlamadan hareket başarısız, patladığında ise rahtlama, patlattıkmı evet, tutundukmu peki....

8. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.817
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    951
    Toplam Teşekkür
    137 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın İndiregandi tüm emekleriniz için Allah razı olsun.
    Arkadaşların kandilini kutluyorum...

10. 9 Kullanıcı Hampstead tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Short stopu 77405 e yükseldi,....
    Short stopu 77405 e yükseldi,....425 SON DURUMDA,...
    Short stop 77430 a yükseldi, baskı artıyor,....

76850 yi unutmayın, bakın üzülürüm valla,...
    Aslında belirleyic hareket hızlı 120 de 17:00 barı,.....garantili olur, o nedenle saatliğin öpüştüğü 76850 önem arzedyor,....
    Short kale 77440 da,...
    850 altında short yazdım , procem şu fakeye yönelik yukarısı tamam bir yerden girerim oraya, ancak ağyaya kıçımı dönmiyim,...
    Short kale 77440 TAN DEVAM,
    Alıntı küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    77bin üzerinde kaldıkça sorun yok yukarı.. daha yukarı..
    Short kale 77475, ancak kale düşmedi,....
    Iyi valla bu py de, 600 -800 puvan güzel,......

Her zamn arka emniyetinizi alın, daha önce dedik asker olun diye,....bunu unutmayın,....
    Short kale düştü, ancak gün kapanmadı,.....bu haliyle kapatırsa günü,...arıtık py longtur,...veya long baskısında yataydır,....
    Bu değer bu gün için [ı]77525[/ı], şimdi aldım, meali gün kapanmadığı için 525 altında halen risk var,...ancak gün bu haliyle kapattığında77525 üstünde py artık en azından ağa artık long tur,...
    Pıv 77200,
    şimdi saatlik öpüşmeden aldığımız sinyal ile, 76850 poz açıyoruz, sonra stoplara giriyoruz, hızlı sistem manevralarına karşı uyarı ve temenniler, küçük k nın da desteği ile yukarı akıyoruz, bir öncekinde nedimin sinyali vardı, kaygılı, burad küçük k kendinden emin, bu iki olayda sinyal,..

ve tırmanıyoruz,.....77525 i alınca, amigdala devreye giriyor,...bu defa long hareket ve dji düşüşü nedeniyle uyrı başlıyor beyinde, ve pvt veriyorum,

s o s veriyorum aslında,....burada pvt tabanının alt ta kalışı short açtığım pozu kar alıp çıkmamı saplıyor bana, ona rağmen erken çıkmış oluyorum, dünki gibi,...

12. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    281
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    887
    Toplam Teşekkür
    217 Yazısı Teşekkür aldı

yani öle bir yazılıyorki ülen diyorum grup benmiyim yoksa,......kendimi suçlu görüyorum annadınıznı,......
    onun ıcun katıksız hizmet keyfini sürün,....bırakın gurubu,....tek eşli olun,....grup hani kimin eli kimin cebinde , bizim rakmlar belli, uçmuyor yazılıyor, hepsi bu sayfada ve bu topikte,.....

Sevgili İndi Kardeşim
    Sen nasıl bu milletle bilgini paylaşıyorsan bende kamu yararına bilgimi ve fikrimi paylaştım isteyen alır isteyen almaz herkesin aklı var fikri var.Kimseye bir ima falan yok aman laf tersten anlaşılmasın ben ima etmem açıkça söylerim ne söylenecekse.Ama fazla olasılık düşünmekten her şeyden şüphelenir olmuşsun.Rahat ol.
    Ayuthaya

14. 2 Kullanıcı ayuthaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

böyle mantık, bazen sinyal alıyorum, eğer poza girmişsem pvt ve stoptan takibim başlıyor, aslında her pozumu uzun süreli açıyorum herkes gibi,....2000-3000 puvan tutmak gönlümden geçen, ama py izin verirse, bunun için şartlı emir yazıyorum zararına geliyor patlatıyor, ama mantığım 200 puvanlık riske 2000-3000 puvan üstüne kurulu,....bu istatistik,....%80 olmalı, 20 kere 200 puvan veya üzeri yakacam, 80 kere 2000 puvana gidecem, ısrar ediyorum, zahmetli tarafı stobu koyağın yerin tayini,....

bunlar işte genel olarak,...

16. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

5 dk analiz, dip 74250 de , 74250 ye kadar olacak bir düşüş tepki longu almadan 74250 yi kıramaz,.....
    Buna karşılık,77900, düşüş olmadan yani realize alınmadan geçilemez,....bu anlamda henüz bu düşüşe indiklerde (halen trend konumundalar) bir hareket olmadığından çıkışta sorunlu, düşüşte,...
    şimdi bu ikisi ise 5 dk analiz, burada bir grup indik var, birbirleri ile uyumlu...bunlarda hareket arıyorum safhalı hareket dediğim bu, 5 likte bulamaz isem 1 dk ya iniyorum,....yukarıdaki örnekte bu gün için yapılan yorum zaten belli,....

demişizki çıkışta sorunlu düşüşte, işte sorun yaşandı bu gün örneğin,...

18. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

dün burada kalmışız,.....bugüküleri verecem,....iki türlü olacak,....

yukarıdaki gibi potansiyel,

iki dinamik, .......

örneğin tek direnç vermişim dün, bu bile iş yaprmış,.....flatsan üstüne çıktı al, shortsan stop et,....longa girmişsen geri dönüşünde yine stop et veya şartlı stop uygula yetişemem diyorsan,....

ancak uzun poz shortsan o yukarıda yok, işte orada dinamik seans içi devreye girer,.....bu gün şanslıyız, zira değer aldık, her zamn olmaz bu,....hem platformdan değer aldık hemde hızlılardan,....
    potansiyel,...

dir 77325, 77700, 78150, 78375........

des 76xxx, 762xx, 751xx.......

dinamik, değerler gün içi fiyat hareketleri ile değişken olacak

dir 77525(S STOP)son 505), 77700(hızlı 120 lik),.....
    des 771508HIZLI 120LİK), 77550(L STOP)....

YORUM, PY HALEN 86XXX DAN GELEN SHORTUNU MUHAFAZA ETMEKLE BİRLİKTE, 74XXX SEVİYESİNDEN GELEN SHORT PY İÇİNDEKİ TEPKİ PY SINI YAŞAMKTADIR, DÜN VE BUGÜN SHORT PY YE KARŞILIK GELEN EN CİDDİ LONG ATAK YURT DIŞI KÖTÜMSERLİĞİNDE ETKİSİYLE HENÜZ BAŞARI SAĞLAYAMAMIŞ ANCAK BUNA RAĞMEN SHORT STOBUNA ÇOK YAKLAŞILMIŞTIR,.....

YARIN YUKARIDAKİ BELİRTİLEN 77525 VE 77700 SEVİYELERİN ÜSTÜNDE KALIŞ BUNA İMKAN TANIYACAKTIR,.....

DİĞER BÜTÜN DURUMLAR MEVCUT SHORT PY NİN DEVAMIDIR,....

YİNEDE PY LONG OLSA DAHİ TİCARİ BANTA GİRECEĞİNDEN , İLK KISA TREND SONRASI YATAYA DÖNECEKTİR, .....BU YATAY BANT GENELİ 3000 PUVANLIK BİR ARALIKTA SEYREDECEKTİR,....

CÜMLETEN BAŞARILAR,......

20. 12 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ayuthaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar...
    Pozisyonda yazılı kalmayın bu yeni türeyen grup pis sayıyor aktif verin
    [ı]indi üstad eline yüreğine sağlık.[/ı]
    ayuthaya
    ey türk milleti...
    4000 pozisyonla pts başlayan matriks destekli grup bugün itibariyle 6000 pozisyona yükseldi yani 4 günde 1.6 trilyon kar ettiler...yani aziz kardeşim senin benim patlattılan stopları kar olarak yazıyorlar.... Mal hesabı yapıyorlar...uyanık ol....
    [ı]kendine bir yön belirle armut gibi tahtada asılı kalma yoksa ya ayıya ya öküze çerez olursun[/ı].bugün yapılan rezilliği gördün basarken matrixten alım satımı kapattı şerefsizler.tek tek hesap hesap sayılıyorsun portföyünde ne taşıyorsun tahtaya ne yazıyorsun anında bilgi ellerinde ne verisi ne indikatoru ve parametresi kalmış hepsi ele geçirilmiş...bu cephedeki usta savaşçılarını ilk fırsatta çamur ve hakaretleriyle yok edeceklerinden -daha önce yaptıkları gibi- emin olabilirsin...uyanık olun...
    Allah cc. Yardımcımız olsun.
    Ayuthaya
    yani öle bir yazılıyorki ülen diyorum grup benmiyim yoksa,......[ı]kendimi suçlu görüyorum annadınıznı,..[/ı]....
    Onun ıcun katıksız hizmet keyfini sürün,....bırakın gurubu,....tek eşli olun,....grup hani kimin eli kimin cebinde , bizim rakmlar belli, uçmuyor yazılıyor, hepsi bu sayfada ve bu topikte,.....

Sevgili indi kardeşim
    sen nasıl bu milletle bilgini paylaşıyorsan bende kamu yararına bilgimi ve fikrimi paylaştım isteyen alır isteyen almaz herkesin aklı var fikri var.kimseye bir ima falan yok aman laf tersten anlaşılmasın ben ima etmem açıkça söylerim ne söylenecekse.[ı]ama fazla olasılık düşünmekten her şeyden şüphelenir olmuşsun.[/ı]rahat ol.
    Ayuthaya
    güzel başlamış güzel devam etsin,.....

Topiklerde yani BU ZAMANA KADAR TARTIŞMA ÇIKAN topiklerde ve bunun sonucunda o topiğe/TOPİKLERE dışarıdan bakn biri olarak BANA GÖRE o kadar kısır döngü başlıyor ve SONUNDA ölesi BİR yere gidiyorki TARTIŞMA, en sonunda py yerine kişilikler ortaya konduğunda zaten işin içinden çıkılamıyor, seven sevmeyen taraf bitaraf berteraf derken,....

O nedenle güzel başlamış varsın devam etsin,....

22. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    7.769
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.444
    Toplam Teşekkür
    628 Yazısı Teşekkür aldı

indi hocam, yazar olmanız lazımmışsizi buna zorlayan hiç bir sebep olmamasına rağmen yine de (bir de seans stresi altında) öğretici ve yol gösterici yazılar yazdığınız ve emek verdiğiniz için çok teşekkürler...sizin ve tüm arkadaşların kandilini kutlarım...

24. 8 Kullanıcı nedim972 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 konuk)

Yer imleri

Yer imleri