Sayfa 907/5549 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957100714071907 ... SonSon
66581 sonuçtan 10.873 ile 10.884 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

şimdi versin bana 120 liği, long olacam...günlük yukarıda , saatlik aşağıladı ama henüz negetif olmadı, ya günlük bu ikisini yukarı alacak, ya ikisi günlüğü aşağı alacak, bu bir kaç günde sürebilir, demiştimki simule olacak, yani yatay, adam size para verdi shortsanız bunu geriye alacak,....işte dökülenleri sallayıp toplaycak,...

Günlük anlamda fake longda üretebilir, arakasından her yeri kırara dağıtır, elelrinde ne var bir vergi paketi, kasa boşaldı, para yok , faizler sıcak için düşük, sıcak illaki gelmeden elverişili ortamı tesis eder,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bakın bu hızlı saatlik,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

hızlı 120 lik,...

6. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

örneğin 120 lik öpüşme yeri 77700 de oldu,....bu şimdi hafızada, o mukayese yerini geçerse, 77700 sadece long olmuşken benim yere sağlam basacağım bir değer olacak,...

ancak geçerse,....şimdilik izliyorum,...neyi 15:00 barı ile, 17:00 barını,...

8. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

120 lik için ilk olumlu değer 77150 üstünde kalış,

77525 short kale stobu, bunun üstünde olmalı py olumluluk için,

120 lik iikinci yer ise 77700(675), bu da paraları sayacağınız yer,

ancak bu bir sıralama....77525 stobu bu anlamda çok önemli,...

10. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    281
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    887
    Toplam Teşekkür
    217 Yazısı Teşekkür aldı

Ey Türk Milleti...
    4000 pozisyonla pts başlayan matriks destekli grup bugün itibariyle 6000 pozisyona yükseldi yani 4 günde 1.6 trilyon kar ettiler...yani aziz kardeşim senin benim patlattılan stopları kar olarak yazıyorlar.... mal hesabı yapıyorlar...UYANIK OL....
    Kendine bir yön belirle armut gibi tahtada asılı kalma yoksa ya ayıya ya öküze çerez olursun.Bugün yapılan rezilliği gördün basarken matrixten alım satımı kapattı şerefsizler.Tek tek hesap hesap sayılıyorsun portföyünde ne taşıyorsun tahtaya ne yazıyorsun anında bilgi ellerinde ne verisi ne indikatoru ve parametresi kalmış hepsi ele geçirilmiş...Bu cephedeki usta savaşçılarını ilk fırsatta çamur ve hakaretleriyle yok edeceklerinden -daha önce yaptıkları gibi- emin olabilirsin...Uyanık olun...
    ALLAH CC. YARDIMCIMIZ OLSUN.
    Ayuthaya

12. 9 Kullanıcı ayuthaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

14. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

16. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi bu yukarıdaki grafları niye attım, bunlar benim takip ettiklerimden bazıları, bir tanesini tanıyorsunuz zaten, şu hafızalarda kalsın diye kalın dediğim graf,...çizgileri kalın olan,....

bu çizgilere birde mana verdik,

kalın bej için turkey çizgisi dedik, kırıldı satışlar derinleşti,...üçgenlerle takip ettik bunu, tukey çizgisi 86xxx lara ait bir çizgi,....burada notlar arasında yazdık, turkeyin 86xxx edip etmeyeceğine bakıldı diye( aslı ise büyük fake, fake olduğu sadece 70xxx kırıldığında ortaya çıkar), ekledik 79xxx edip etmeyeceğine bakılacak diye, bakıldı,....70, 76, 74, ve 82 diğer işaret etiğimiz yereler,......bunların gerekçelerini yazdık,....o konular işlendiğinde,....bunlardan 82xxx ile, 70 kaldı,....üstüne günlükte crash yerinide veriyorum,.....ve her gün güne başlamadan direnç ve destek, bazı günler destek vermediğimide biliyorsunuz,....

kalın mavi bu 79 xxx lu yerelerin çizgisi, şimdi bakılan yer,...74 e kadar inildi buna bakılırken,....kalın mavi için dedikki bunun altı çok kötü, üstü ise kötünün iyisi,...sonuç olarak kötü dedik, bunlar yazılarda var,...

garaflardaki sarı oklar grafların tutarlılığını göstermek için,...gerçekleşmeler,....her graf bir süre sonra ölür,....sürekli hakim olamaz konuya, bu kalın graf ilk celibonun orada başladı, ve halen güncel, istiyen oradan arayıp bulabilir.....

diğeri ise yeni takibimde o da.....

böyle iki adet daha çalışma var,.....

ve ayrıca platformlar,...ayrıca sistemler,....ayrıca safha takipleri,....hepsi çalışıyor, tıkır tıkır,.....sizlere sunduğum değerler buralardan,

ve fikir feyan ediyorum, yorum yapıyorum,...yorumluyorum,......zamanımı harcıyorum,...

yorumum ne 78375-72600 arasında mal taşımam bakarım, bu, .....çünkü tarade olacak, ticaret olacak, bunda aşağı yukarı koşar py,....bu yüzden, daha bu hiç,....bir 77700 leri geçsin 1 küçük yukarı trend sonrası banko kesim olacak,...niye ticari banta girecekler bu nedenle, ticari bant kim işledi bu konuyu, bu topik, sistemleri ikaz ettik buradan, okuyanlar bilirler,....

18. 12 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

.........bir kere başladık bu işe sürdürüyoruz, diyorumki alın arkanızı sağlama alın, asker gibi,....

ne demek, örnek 76850 gördük al geldi,....76975 long oldum,....adam attı üstünden, 77175 sonrası, 850 altın çiğnedi,....ama ben size bozmadım bunu, verdim, sonra yine long oldum, aldım paramı, short kaleyi verdim safha safha, niye veriyorum, çünkü kale düşerse 400 puvan yürür en az,....400 de sisz almışınızdır, eder 800,....short kale kaçata 77525,...hemen diyorum, 77525 gün sonuna kadar geçerli, altında bir şey değişmez, niye stop günlük olduğundan altı kapanışta durumunu muhafaza eder,....bu gün olduğu gibi, ölese arka sağlam dön şartlını yaz stop ol, biraz daha tecrübeliysen terse de koş,...

20. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi gelelim esas konuya, yön yönde sorun varmı, yok , yön short.....

sorun nerede, shorttan çıkıp çıkmayacağında, sorun burada, şimdi 77525 bu gün o yereydi,,....short kale idi, peki ben niye shortladım, 77700 den o zaman,...

dün dji orta vadeli bant altına sarktı, buna karşılık bu günki dipten 1500- 1600 puvan yükselmiş bir py var, peki dji yi yazmadıkmı öğlen, kim ne anlıyor, grafını atamadıkmı dün,....

dji ne yapıyordu, kendini aşağı bırakarak veya yükselerek glob üstünde kontrol sağlıyordu, çift tarafı pompa idi, bu pompanın karşısına ise süngerleri koyduk,....pompanın gerek bastığ, gerkse çektiği, bu regülasyon,......

şimdi bu dji kendini saldıysa nedeni vardır, örnek falation,......bunu ayarlar, dji hemen koşmaz senelerce gider,....dji bu yüzden 1991 de bağdata 50 km kala tası tarağı toplayıp kuveyte çekilmiştir, benim için abd nin başkanından dov jonesine kadar herkes dji dir, .......

grup varsa çözümünü bulacaksınız, önü arkayı sağlama alacaksınız, veya hop oturup hop kalkmayacaksınız, cool olacaksınız, bir şekilde çözüm, sinyal ya vadır ya yoktur,...şükür bizimkiler iyi gidiyor, poz alan eğer benle alıyorsa pozunu ben fikrimi söyledim......

dedimki, 78375 altında long olmam beklerim, aşağı veya yukarı oynarım,....

şimdi yarın için hiç olmadığı kadar veri verdiler,....78375 i beklemeyebilirim, ç.ünkü dinamiğiz, oturak deyil,....

22. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

24. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 konuk)

Yer imleri

Yer imleri