1 dk bant alt çigisindeler, bant 436 da,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bakın dün ne dedim, 78375 e kadar trade yapacam istisnası stop düşmesi, shortların stobunun, onuda veriyorum değerini, geldiler gıdıkladılar, hem short hem long adamın kendisi olunca,....
Sıkıntısı var bu sıkıntıyı verdiğim değerlere bakarak atalatın, longsanız tutun, kalın mavi veriyoruz mesala, önemli o, stop veriyoruz o da önemli,
120 lik hızlı sistem verdim, 650 de öpüşüyor bu da önemli,....
şöleki bunlar 3 tane, 60, 120 , ve gün,
gün yukarıda, 120 650 üstüne yukarıda, saatlik aşağıda,
120 saate gelirse realize olur, gün yukarıda kalır, günde katılırsa 73 lere göçer,....
Yok 120 i korur, gün zaten yukarıda, saatlikte yanlarına gelirse 80050 ye gider,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Işte bunlar hemen olmuyor,.....biraz hızlı sistem yapalım , yarın başlayalım hızlıya,....
sayın gandi ne rakkam verdiniz ama 375 çakıldı kaldı...tebrikler...
Arkadaşlar...
Pozisyonda yazılı kalmayın bu yeni türeyen grup pis sayıyor aktif verin
İndi üstad eline yüreğine sağlık.
Ayuthaya
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri