Sonuçlar: Ay Sonu Sistem Performansları

Katılımcı sayısı
14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 3000 Puan ve Üstü Kârlı

8 57.14%
  • 0-3000 Puan Arası Kârlı

1 7.14%
  • Zararlı Kapadı

5 35.71%
39 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Mayıs Ayı Sistem Performansları

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    868
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    971
    Toplam Teşekkür
    302 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet kar erimeleri fazla olmaya başladı, ama benim dikkatimi çeken başka birşey,
    Mayıs'ın başında endeks 87bin gördü nerdeyse, ve 74.250 ye kadar düşüş oldu, yani uzaktan bakıldığında 12.750 puanlık bir düşüş trendi olmuş ama pala bu düşüş trendini coğu sisteme puan vermeden yapmanın yolunu bulmuş. Korkutan kısmı bu, trend zamanı kar yaptırmayan pala yatayda cok fena zarar yaptırır gibime geliyor.. önümüzdeki 2 ay yatay olursa mesela, trendde depoları dolduramadığımız için çok zor geçebilir o yatay süreci... eskiden sistemciler eninde sonunda trend olur zararlarımızı cıkartırız derlerdi ve öylede olurdu yatay sonrasında bir trend gelir bütün yatayın zararını cıkartır ve kar bırakırdı. Artık pala trendlerde de sistemlere puan vermemenin bir yolunu bulmuş ve 12bin puanlık bir düşüş trendinde bile o puanları vermemiş sistemcilere...

aynı seye daha dar zaman diliminde baktıgımızda da rastlamak mumkun. artık hıc takıp etmıyor olsam da televızyonda bugun yuzde 3 luk artıs oldugunu gordugumde sıstemın ıyı kar ettırdıgını dusunmustum. gun sonunda 1500 puana yakın zarar gordugumde cıdden sasırdım.

artık hareketler dow dakı gıbı cok hızlı sekılde oluyor ve bıtıyor. ben bu ay 4000 kusur puan zarar etmısım ama takıp ettıgım sıstemler arasında kar edenler de mevcut,onemlı olan sızın uyguladıgınız sıstem ne yapmıs. ben artık sıstemı bırıne uygulatıyorum bır nevı otomatık tradınge gectım denebilir ve hep aynı sıstemı uygulatıyorum.

sistem işinin biraz matematikten anlayan insanları kandırmak için uydurulmus bir balon oldugunu dusunmeye basladım.

sıstem ısıne yenı baslamıs olsaydım uyguladıgım sıstemde hata arar ya da ıyılestırmeye calısırdım ama artık bılıyorum ki sorun sistemde değil, farklı bir dinamik var ve bunu matematiksel olarak izah etmek cok zor..
    dahi anlamındaki 'de'ler ayrı yazılır. Alex DE Souza..

2. The Following 9 Users Say Thank You to eloy For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri