Üstad verilerin her zaman yol gösteriyo emeklerine sağlık![]()
Geçen hafta 74200-700 arasını maliyet için en erken yere tespit ettik, dün ise yiyen alır dedik, yeni long için, eski longlar zaten zarardalar, bunlar bu gün doğal alıcılardı otomatikmen o yüzden seviye verdiğimizde dikkat edin,....
şu an için 751xx üstünde 762xx, yeni kaleniz, diğer bütün gıpraşmalar ve okkalı furuşmalar 78375 e kadar ara yere, diğeride onun altında 781507....
Bu ikisi arasındaki boşlukta 777xx yukarıda, 766xx-7xx aşağıda ara yereler,...
Benim tahminin 8 yılın hatırına seçime 1 hafata kal saygı duruşuna geçecekleri yönünde idi,..
Diğer vergi paketi ve içeriğini, bu işin tahakkuk durumunu ise yazdım, bu olmassa tahakkukk etmesse st -by olaca,k bunun kılıfı hazır, istersek alırız denmişti, istedik aldık olur,...anacak bu dediğim gibi doku uyuşmazlığına illa neden olur ilk zamnlarda, ana proceksiyon bu ikisi,...
Turkey için bütün partiler değişsede, o gelse bu gelsede, imkb max dibi, 40000-45000 arasıdır, ......
Bunun aksi bütün istikamaetler para ve fon girişi ile ilgilidir, parayı bulurlarsa düdük öter, bulamazlarsa yine öter,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Benim verdiğim değerler örnek 78375 her zaman altı üstü diye hareket edin, kalıcı anlamda düşünmeyin,...ancak eğer kalırsa 79200,79633 diye devam eder örneğin,.....
Bir yerde kalış önemli,....örnek 762xx gibi,....yoksa kimse allemi cihan deyil, NEREDEN biliyim adamların ne yaptığını,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Gece pozlarınızı alabilirmiyim beyler
Büyük ihtimalle flat...
77100, yarına referanstır, turuncu indikten,.....
mecburi löng![]()
hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Cümleten iyi akşamlar,...
cümleten iyi akşamlar geçmiş olsun ...
Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)
Yer imleri