Cümleten merhaba,
allah muhabbetinizi artırsın,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sayın INDRAGANDİ siz olmayınca sitenin tadı yok...
Py geberik bende emlağı yatırdım o arada, hafta sonu yaptığım analize ekleyeceğim bir şey de yok şu anda, ...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şüphesiz yazacağımız var, ancak short py ye bir şey yazmayalım, asi, 752xx de kaldı, yani artık aşırı satışta py,.....tepkilerin boyu önemli, bu gün için 752xx üstünde kalabilirse bu önemli olur mesala,...diğeri 757xx daha önemli, bunların altı satış devam
EN ERKEN Tepki için, cuma 74200-74700 arası demiştim, yine yazmayalım, ...yiyen alır oradan tepkiye oynar, zira kesin dönüş görmeden tepkiye oynayacak,...
ilk tepki yeri için 74200 önemliydi gandinin dediği gibi.. daha sağlam destek 73binde...
şimdi pala milleti terse getirmek için tam 73binden tepki vermesini beklemiyorum... yarın artı kapatıp tepkiye başlaması daha mantıklı duruyor..
ama sanırım en doğrusu tepkiyi gördükden sonra longlamak.. yoksa palanın nerelere kadar ineceğini hayal bile edemeyiz..
benim graflar bu düşüşü onaylamıyor.. longda ve zararda olduğum için olabilir...
graflarda yeterince yorum var..gün içinde atsam daha iyi olacak amma ekran başında olamıyorum..![]()
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri