SÜPER SÜPER SÜPER..! Aynı Transporter gibi
Fakat bir sistem ister tester'da isterse manual test edilmiş olsun ve geriye doğru taş çatlasın 3 aylık zaman diliminde sizi tatmin edebilecek işlem adetlerine ve performansa sahipse.Sorun yok demektir.
3 aylık bir dönemde test etmek bana göre kullanılan zıkkım hakkında yeterli kanaate varabilmeye yetmektedir.Bu test edilen dönemler için onlarca sabah açılışı,yüzlerce ABD veri açıklaması (yani 15.30 dataları), bir Dünya yatay,birdünya aniden geri dönmeler,acaip gürültülü günler(sinyal olarak) ve trendleri içinde barındırmaktadır.
ve Tüm bunlara rağmen sonuç hoşunuza gidecek oranlardaysa SORUN kesinlikle sizdedir.Bunu herkes biliyor, herkes yazıp çiziyor ama nasıl oluyorda işlemlere hala duygu karıştırılıp bile bile zarar ediliyor anlamış değilim.
Bırakın artık kendinizi dinlemeyi.Kendiniz size hep zarar vermişsiniz.Size sizden daha büyük düşman varmı şu piyasalarda.
Ben Meta Trader,e-Signal vesaire gibi daha profesyonel platformlarıda kullandım ve bu işin çözümü KESİNLİKLE kendi kendine işlem yapabilen MATRİKS,IBS,FOREX ekranlarının artık Ülkemizde de kullanılmaya başlanmasıdır.
Matriks yetkililerini bu konuda rahatsız ettim ancak aldığım cevap tuhaftı."şimdi bu bölümü açar kullanıma sunarız ama adamın biri gider Allah'ın trix'ini sistemmiş, sinyal programıymış, expertmiş diye kullanır sonra zarar eder, al başına iş veya yanlışlıkla expert on konumda unuturda durduk yere zarar eder sonra uğraş"" anlamına gelen uzunca bir görüşmemiz olmuştu.
Bu sorun sözleşme imzalanarak çözülebilecekken böyle saçma bahanelerle daha ne kadar geriden takip edeceğiz Dünya devlerini.?
En basit Forex piyasasında dahi 1 PC'yi otomatiğe bağlayıp akşam olunca ne kazanıp ne kaybettiğime bakabiliyorken VOB'ta bunu yapamamak çok büyük eksi.İzlemekten öyle sıkıldımki şu vob'u anlatamam size..
yakın zaman sonra maaş ile sadece sinyal takip edecek eleman işe almayı bile düşünüyorum.
Zamanım boşu boşuna PC başında geçiyor.
Gezmek,balık tutmak,rafting yapmak,kırda bayırda domates ekip biçmek varken...
Nasılsa bir düdük al, bir düdük sat.
Sonucundan memnun olduğunuz sinyal programının sinyalleri ile kendiniz 10 kontrat ile manual işlem yapın ve anı anda 10 kontratı otomatiğe bağlayın bakalım kim kazanacak.50.000den shortlarsınız, vob 49.300e düşer.Bir bakarsınız 49.900 e geri yükselmiş."t

h,birazdan bide zararda olacağım deyip siz kapatırsınız ama sinyal hala short pozisyondadır ve aniden satış gelir.Siz ardından bakar birdahada girmeye cesaret edemezsiniz.
ve kazanan yine Progrmadır, matematiktir herzaman.Matematik ne GAP anlar, ne Bush tanır nede data bilir.
Yer imleri