Tavandan kısalarımla haftasonuna giriyorum. Haa bu arada sistemlerim dünden beri alda
Herkese iyi haftasonları
Tavandan kısalarımla haftasonuna giriyorum. Haa bu arada sistemlerim dünden beri alda
Herkese iyi haftasonları
Konu catedral tarafından (19.09.08 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar tavan olayı bu gün büyük bi katliamı önledi. Tavan olmayıp serbest marj olsa idi
48000 i gösterip basacaklardı. Allah çoğunluğu korudu.
Tavan taban long short da moda oldu bugün yeni tabirler girdi literatüre.Tabandan shortum.Tavandan giren karlarla longum.Tavandan longum.Bende tavandan longum tavanın bir altından 45150 den geceye shortum.Ben shortladıktan sonra yine tavan oldu ama sonra devlet su işleri amca bozdu olayı.Bence vob spotun altında diye bakmamak lazım olaya.Çünkü herbiri tavan olmuş hisselerin 1 2 satış yeyince vob üste geçer.Yüzde 13 artmış borsaya satış gelir.Hem dow 11580 oldu yine de alış gelmedi imkb ye.Çünkü yüzde 20 artmış hisseye girmek yürek ister.Yeni alıcı değildir buradan alanlar.Sadece açığa satış yapmışlar kapanıyordur.Bir de dow da yüzde 10 etti artık satış lazım.Çok karlı pozisyonlar var.Ama margin callar olduğu için vob taban açılmaz pazartesi.Ama dow 10500 olursa orasını bilmem.Çünkü yüzde 5 yukarda zaten yüzde 10 düşme sansı var.
Benim sistemde vob da al konumunda dünden beri, fakat spot dün alda değildi bugün oda alda, ben kısada, bakıyorum bakıyorum, hadi böyle bir yükseliş olsun diyorum, olursada ancak buralara kadar olurdu diyorum, sanırım bu sefer spot piyasada tavan olmadığından hazır buldular mal kilitlediler, vob pazartesi 43600-43700 değerse bile, daha da yukarı falan gitmez.
Tavan olunca hepten yazımı turamı gibi oldu sanırım, ama tavandaki işlemlerin kurum dağılına baktığımda, diğer kısımlarında son bir saatte tavandan mal satan 90 adet satmış ama 8912 adet diğer alış var, yuh artık dedim bu kadarmı olur, ky dün kısaladı, o malı tuttu bugün tavandan aldı, olay budur
Son olarak, herkesin aldığı mallar hayırlı olsun, iyi tatiller, saygılar.
Usdjpy düşüyor azıcık düşecekler sanırım borsalar.Bu arada komisyonum dün akşam 39 kuruş bile gördü.Bugün 45 e çıktı yine tühh.5 ytl ödeyen var mı hala.
Bana kalırsada %10 düşme şansı varda, günlük %5 eksi düşüşte hemen kapatır bunlar, olağanüstü durumlarda böyle bir uygulamaları var, sınır %-5, yani oyun mu yok, Dünyanın geri kalanı tavan taban yapsın dursun, %30 oynasın her gün %5veya 10 düşsün, ama ABD de buna kesinlikle izin vermezler, hamen o gün dow kapanır bu gibi durumlarda ve o gün bir daha açılmaz işlem olmaz.
Rusyaya bakın, güniçi alıp kapanan borsa mı olurmuş? saçmalık
Ben de bugün değil de iki günde sermayeyi kediye yükledim.Kedi malum nasılsa alacaktı.Namusumuzla pozisyon kapayıp da verdik kediye sermayeyi.Yoksa namussuzlar pazartesi daha kötü yerden alabilirlerdi.Hiç poz bozmasam bugün daha çok zararım olacakmış elbette.Zarar ne kelime daha çok batacakmışız.Pehhhh.
Şimdi dow bugün 11400 üstü kapar vede pazartesi fdow bu sevyelerde açar ise yön sizce ne tarafa olur....
DSI nin tavandan kısalması spotta aldığı malların sigortası olamazmı spotta en iyi alıcı...Hemde bu hacimle...
Konu ahfado tarafından (19.09.08 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri