öptüm öppme fiyatı 700, bunu denge olarak kullanın ilk etapta,...sonuçta bir tepki, kalın mavi,78292 de,... en yakın short stobu, 1 dk da 78050 de,.....
öptüm öppme fiyatı 700, bunu denge olarak kullanın ilk etapta,...sonuçta bir tepki, kalın mavi,78292 de,... en yakın short stobu, 1 dk da 78050 de,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 lik short stobu ise 796xx de,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
paladan kıl kopartayım derken pala beni komple ağdaya soktu...longda çok pis yakalandım...yan giden balık cız bız oluncaya kadar devam...yada pala sakallarımı bırakacak geriye
YANİ SPOT ESAS SATIŞTAYIZ, AYU TRENDİNDEYİZ,.....
TEKNİK ANLAMDA TURKEY HEP 86XXX DAN SATILDI , 92450 GÖRDÜĞÜNDE BİLE 86XXX DAN SATILDI, BİR KIRILMA YAŞADI MART 2009 DAN BERİ, ŞU AN İKİNCİ KIRILMAYI YAŞIYORUZ, 795XX ALTI KIRILMA İDİ, ....81 İSE BUNUN CEPHESİ İDİ, YAŞANDI BİTTİ,...
BURADA İKİ SEVİYE VAR, 777XX, 76 7xx BU GÜN İKİSİ DE GÖRÜLDÜ, SATILAN SPOT VOBUN İŞİ BUNU TAKİP ETMEK,...BURALARI TUTTU TUTTU artık bu durumdayız,.....
diğer bir yön ise 181xxx aps nin geçilmesi, bu yavaş yavaş düşüşe karşı defansın oluştuğunu gösterecek,....
Hocam kolay gelsin..
kazancınız bol olsun..yönünüz doğru..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
MOODY'S, YAPI VE KREDI BANKASI'NIN GLOBAL YEREL PARA CINSINDEN MEVDUAT NOTUNU MUHTEMEL BIR INDIRIM ICIN IZLEMEYE ALD
-MATRIKS-
şimdi böyle inen bir haberin ne anlamı var ki...adamlar bu haberi ay başından beri biliyor ki %16 ya yakın bir düşüş yaşamış..
kendi bankaları batıp kapanmaktan kurtulamazken hatta avrupa da bankalarda notlar düşmezken TR min klasik kaderi..yazık..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
pvt 77267, zaman 5 dk,.....referans sadace,...
Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)
Yer imleri