şu küçük hisseleri takip edin, bunların başındakiler iyi tüyo veriyor gerçek indikatörler,....
şu küçük hisseleri takip edin, bunların başındakiler iyi tüyo veriyor gerçek indikatörler,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indi üstadım düşen aps ler için yorumunuz nedir
Gandi Üstad Merhaba
Bu Mtx den herkes çekiyor galiba..Şuda var endeks verileri ciddi geç yansıyor ekrana o yansıyana kadarda atı alan üsküdarı geçiyor...Alış satış rakamları ise anlık yansıyor bu nasıl bir izah ediliyor hiç bilmiyorum..Yani izmirdeki vob sistemi istanbuldaki imkb sisteminden dahamı hızlı olabilirmi böyle saçmalık..yada bu önce biz görelim sonra piyasa görsün demeye girer bunun adı haksız rekabettir..
geçen bir yazı yazdıydım dün aradım bulamadım kafam kazn gibi oldu, şöle dediydik,
yeni vade 181000 le başladı, sonra satış trendi ile 159 000 ne düştü, şöyle dedik kepenk kapatıyor bunlar, ve devam ettik, 170000 vivarı ve üstünde py de ticaret olur, bakın ticaret var, şu anlamda az da olsa güven , bakın azda olsa güven var, ama py 200000-250000 arası bir py,..genelde, buradan bakarsak güvensizlik halen mevcut,.....
şimdi geldiği yer 180000 ler tekrar, ne istiyor para koyun diyor, para istiyor, bizde diyoruzki sen koy parayı ben niye koyum deyilmi, dümbüklere bak, ....
o nedenle az güvenli kaypak zeminli bir ortamdayız,....ağa para koydurmay çalışıyor, beklenti kışkışlıyor,....
bir ters bir düz veya tersine, çöl ortamında vaha bulmuş gibi olur,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayfa 834 den itibaren sıkıntılarımızı yazdık,...çok detaylı ayrıca SU-te bu konuda birde topik açtı, bu gecikme işi iki üç aydır var, daha önceleri donuyordu, donması gecikmesinden daha iyi tabi, hemen aracı ekranına bakıyorsun hiç deyilse,...çok yazdık.......
gecikme işi çok kötü oldu,....böyle yüksek kontrat 200 puvancılara çok acımasız durum, bu gün iki defa oldu bana,.....20 küsur donma, yinede ayakta kaldık,....
mtx se beklentilerimiz sözlü yazılı ilettik, tessüflerimiz bildirdik, tık yok,.....
Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)
Yer imleri