indregandi Nickli üyeden alıntı.
buyrun işte mtx le boğuşmaya başladık, sistem satını verdi, okunu bokunu alamadık, ALARMDAN OKUDUK OYSA, BURADADA VERDİK,....donmalar devam
buyrun işte mtx le boğuşmaya başladık, sistem satını verdi, okunu bokunu alamadık, ALARMDAN OKUDUK OYSA, BURADADA VERDİK,....donmalar devam
VOB datası veri yayıncıları şunlar:
http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/d...aspx?tabid=488
Pala'nın matriks kullanmadığı aşikar. peki içinizde listedeki diğer kurumların data yayınını kullanan var mı? reuters ekranı (ayda 1200$) pahallı bir hobi olacaktır sanırım. daha uygun fiyatlı bir gerçek zamanlı data aktarım modülü kullanan var mı?
örneğin salt sistemde kullanmak için data aktarmak amacıyla directfn veya CQG filan kullanan var mı?
ayuthaya Nickli üyeden alıntı.
Gandi Üstad Merhaba
Bu Mtx den herkes çekiyor galiba..Şuda var endeks verileri ciddi geç yansıyor ekrana o yansıyana kadarda atı alan üsküdarı geçiyor...Alış satış rakamları ise anlık yansıyor bu nasıl bir izah ediliyor hiç bilmiyorum..Yani izmirdeki vob sistemi istanbuldaki imkb sisteminden dahamı hızlı olabilirmi böyle saçmalık..yada bu önce biz görelim sonra piyasa görsün demeye girer bunun adı haksız rekabettir..
sayfa 834 den itibaren sıkıntılarımızı yazdık,...çok detaylı ayrıca SU-te bu konuda birde topik açtı, bu gecikme işi iki üç aydır var, daha önceleri donuyordu, donması gecikmesinden daha iyi tabi, hemen aracı ekranına bakıyorsun hiç deyilse,...çok yazdık.......
gecikme işi çok kötü oldu,....böyle yüksek kontrat 200 puvancılara çok acımasız durum, bu gün iki defa oldu bana,.....20 küsur donma, yinede ayakta kaldık,....
mtx se beklentilerimiz sözlü yazılı ilettik, tessüflerimiz bildirdik, tık yok,.....
malum program tam bir kasap nedenini yazmaya gerek yok herkes görüyor onlar hariç)
ben bol bol hatırlarını soruyorum gerek kalbimle gerek ağzımla![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
indregandi Nickli üyeden alıntı....
Bugün mtx canıma okudu, 25 aç kapa olmuştur, her aç kapada tavukları tekrar kümese koy, tekrar ekran ayarla bıktım artık,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri