hehhee..evet özel bakım yaptırdım...
ototank a gelince..ona hazine bonosu muamelesi yapmaya karar verdim..daha bişi kazandırmadı bea hepi topu %10en az bi isot kadar kazandıraydıda havamızı ataydık
yalnız bu vob iyice diskindirici ve zor olmaya başladı..spota mı dönsek acep![]()
selam vobcular, keyifler iyidir umarım..
dahi anlamındaki 'de'ler ayrı yazılır. Alex DE Souza..
mental vop
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Çitliyom, çitliyom,
Kuru kalıyo...![]()
En az 3 HİSSE...
ilk zemanlar benle dalga geçeyordunuz 1 dolarlarnan tuvalet kaadı yaptığım içün.. emme şimdi ne kadder karlı bir iş yaptığımı daha eyi anladım. nasıl olsa kaat kalitesi 100 lüklernen aynı... 100 lük koforunu 1 liknen tadıyorum gari![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
batron bana yazıt yazıp neden 3 üncü tekil şahısa yanıt veriyormuş gibi yazıyorsun..kendimi Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı yazısı okuyor gibi hissettim... "...mükellefin teftiş esnasında sinkaflı ifadeler kullanması vesilesiyle cezasının misli tahakkuk ettirilmesini müsaadelerine arz ederiz" [denetlediğimiz denyo denetim esnasında küfretti, biz de iki katı ceza kestik ibnura izninizle"![]()
padipat & hacıex,
noollltttiii on the way
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri