haber lazım ekşın için yoksa 80100 80400 eğlenir durur![]()
haber lazım ekşın için yoksa 80100 80400 eğlenir durur![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
seçim öncesi yabancılar mal çıkmak istiyorsa gelecek haber şu olmalı not arttırımı yok çıkmayacaklarsa maldan düşüşlerde gene toplarlar ve seçime kadar beklerler nasıl bugündöktürüyorum yawwwwwww
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
kimse yoohmiii
yoh![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Geldim
şizopala yapacağını yapmış akşam kapanış fena olmamış emme ben 81700 den stop olmadımdısırf şizopalaya inat sabhtan beridir piyasaya bakmıyorum zaten işimde çoktu ancak vakit ayırabiliyorum
dünkü 80200 full shortlarla yola devam
Paşa paşa düşecek başka yolu yok...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Piyasayı böyle acaip hareketlerle ancak şizofren bir pala yönetir...
Bize düşen sabırlı olmaktır
Başka yolu yohtur...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
beni dolarize et hacıexxxxxxxxx
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri