Yoksa B dalgası bitti C dalgasına hızlı başlangıçmı yapıyoruz yahu?![]()
Yoksa B dalgası bitti C dalgasına hızlı başlangıçmı yapıyoruz yahu?![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Grafı öne alalım, lakin uzunda yakalandık, grafıda yenileyemedim bitürlü, endeks 30 dolar bazlı haftalık graf...
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Dolar bazlı endeks 30 Mayıs 6 sında sat verdi, bugün toparlar dedik toparlamadı üvvvvv..
C dalgası hayırlı olsun..
83000 altı artık hayır etmez, en kısa zamanda kısaya dönerim diyorum bakalım..
Hun İmparatoru ATİLLA
B etiketi Nisan 8 ine koydum, dolar bazlı 5,7318 endeks 30 değeridir..
Şimdi sırada C etiketi için endeks 30 un 3 dolar altına sarkmasını beklemek var![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Pala ne kadar namussuz adamsın, beni uzunda yakaladınyoksa düşüşe başlamayacaktın.
Ama yapacaklarını yayına devam edeceğim...
İşte böyle...
Hun İmparatoru ATİLLA
C dalgasını elin mecbur yapacaksın pala...
Elin mecbur.....
keşke herkeze bunu anlatabilsek![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
dow yukarı,biz aşşağı..
Full short devam
Niyeti bozdu bikere![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
sistem sat da..ama 82000 den tüm pozisyonlar flatlendi..
sistemden daha büyük göstergelerde var..![]()
81900 düşmezse 79400 gelmez...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri