İndregandi Nicli üyeden alıntı
ağzına sağlık,....
Mtx te donmaların yanına birde saniye gecikmeli veri yayını eklend,....
Başka yaşayan varmı bilmiyorum varsa yalnız olmadığımızı bilelim iyi olur,.....
Olay şu şekilde aşağı veya yukarı hacimli ataklarda, yani ağa ve ekibi bu gün olduğu şekilde yukarıdan huşu içinde sığırı olmayan ekonomiye yukarıdan karşılıklı poz açarken mtx te 5-10 sn ye gecikmeli olarak geliyordu,.......
Fiyatlar 7xx-6xx bandında oyalanırken ve ben fiyatı 7xx görürken aracı al sat ekranını kontrol ettiğimde 950 de olduğunu ve 7xx ün kırıldığnı gördüm, görmemle zaten 86xxx geldi,....
Aslında bu işe alışık olmama rağmen ki o nedenle kontrol ettim zaten, bu durum 3 -4 aydır sürüyor....yani kuvvetli alışlarda vade geçişlerinde ani dönüşlerde bu sık rastlanan durum,....
Ve eğer kişiler teknik analizle poz alıyorlarsa terste kalmaları işten deyil zira bu sn ye gecikmelerine bir de donmalar ekleniyor dadından yenmiyor durum,......
Mtx versiyon yenilemene gerek yok, her yenilemede kullanıcılarını zaten alt üst ediyorsun, saatlerce telefonda konuşuyoruz sonrasında,.....çözüm ise yok, çare yok,.....
Diğer durumda ise şöle bir süredir donma sorunu yaşamıyordum, kendiliğinden düzeldi, şimdi donma yine var kendiliğinden geldi, üstelik bu donma var diye proğramı yenilememe rağmen,.....
özetle ağa ve ekibinin tireşimli alımlarının titreşim bölümünüde mtx e oldukça kıllandım artık, tireşim oldumu yani karşılıklı poza girdimi ağa, siz donan ekranı aça kapa yaparken ağa çoktan yol almış oluyor, tek silahınız şartlı emirler bu durumda,....
Bundan çıkacak sonuç ise mtx sizi patlatacağına yazın şartlıyı ağa patlatsın daha iyi,.....
Mtx eğer bu foromları takip ediyorsan bir tane nick yap kendine deki ben yetkiliyim bizde sorun yok , sorunlar şundan kaynaklanıyor de,....yada gel bana sorunu gider bıktım artık uğraşmaktan, alternatif bir yazılım çıktığında çok zor duruma düşeceksin bu kesin, bir daha kıçınızla martı yakalasınız düzeltemezsiniz durumu,....
Onun için yol yakınken,
ilk versiyonunuza geri dönün sizden versiyon isteyen yok, ..
Ille yeni ürün olsun diyorsanız eskiyede devam edin isteyen istediğini kullansın şart dayamayın,...
Bu py de çoğu insan kendi indik ve sistemlerini yapıyor ve kullanıyorlar, bu donmalarla 5 dk ya, analiz yapanın terste kalması ve inanın bunu sizden talep etme hakkı doğar yetrki ispatlasın, o nedenle bu donma işini çözün ve nedenini açıklayın, alt yapınızmı yetmiyor server mi yenileyeksiniz, ne yaparsanız yapın, ilave olarak 5 dk veri setini uzatın bu haliyle hangi sistem bununla adam gibi çalışacak, 2 ay 3 ayla hangi sistem iş yapacak,...ms kaçınılmaz duruyor yarın ms buradan hak alırsa ne yapacaksınız,....diğer durumda ms förmülleri ile bire bir yapın işi, bir sorunda bu haliyle hallolur o zaman,....
Bu gün sayenizde terste kaldım, para kaybettim,....bu durum da sizde kulak tıkıyarak short kalıyorsunuz durumlara, acil çözüm bekliyoruz artık sıktı bu durum, versiyonlara son verin ilk versiyona geri dönün, bizlerin versiyonla işi yok,.....biz kendimizi formülllerle yeniliyoruz zaten yeterki siz yerinizde rahat durun,
yettiniz gari,....
Yer imleri