VOBiX Nickli Üyeden Alıntı
Pozsiyona geç soksa da uzun srüe trendde oturtturabilir. Trend tespiti için yardımcı olması amacıyla naçizane bir öneri.
teşekür ederim, sorun şu bana göre trendi sonradan anlıyoruz, trend esnasında anlıyamıyoruz,mesela adx>25 den büyük olunca ,tamam trend var diyebiliyoruz, böyle bir şey bulmam lazım,Sayın Cbaykuş'un sistemi benim kar ettiğim dönemde çok zarar yazmıştır eminim, mesele bu zaten ,belki o dönemde trend olsaydı kazanacaktı,
Net trend var sorusunu çözmeye çalışıyorum,Adx>25 her zaman trendin %70 geçince trend var diyor,
Örneğin bana göre 52400 den short yaptığımda ve 48100 de long yaptığımda halen benim için swing marketti, ne zaman sabah gapı yedik, anladımki trend var, stopladım ve terse döndüm,
Ama aynı olay 43800 de de,trend bitti dalalım dedim,diptir diye yine patladı elimde..
Trend var, trend yok diye net uyaran bir şeyler arıyorum doğrusu...
Sevgiler..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri