Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sayın Sungur,
Sorunuzun cevabı bu topicte var.
Bu topiğin ana konusu bu zaten.
Ben uzun vadeli analiz yerine orta vadeli analize yöneliyorum.
Ay durumu analizi dolunay ve yeni aydan oluşur.
Şu an tıpkı şubattaki gibi tam bir cycleı 2 dip iki pas şekilde haftaya tepeleyerek tamamlayacağız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vay köftehor 7.60'ı noktasal borusal taciz etti.
Anlamı ne?
Bir işaret var burada.
Jelibon.
Alayına isyan sp 1363.
Baloncular makrocular mikrocular ekonomistler nerdesiniz?
He he.
Jelibon.
1363-1372 hedefi beklenildiği gibi vix ikinci bb dışına çıkışını yapmak üzere.
Bakalım dışında kapanışlar olacakmı?
Jelibon.
pretcher neely yükselişi yakalayamayanlar analistler ta'cılaılar kraşcılar hodri meydan,
19 mayıs ne olacak büyük ustalar.
Varmı paçanız 19 mayısdan önce satmaya, alayınıza isyan.
Jelibon.
Burada dedikki geçen yıl bırakın tepe aramayı akışına gidin,
100 kişi tepe arayıp ayu birliği vardı resmen. 35000 puan arttı vob.
Bloğu kapadım döndüm.
O hali görünce.
Kimse dinlemedi, tepe aramaya devam etti.
O zaman dedimki bu piyasa tepe olunca crash yerine atıyorum 1.5 yıl yatay yapsa burada herkes iflas eder.
Kasım 5 tepesinden sonra evet %27 düştü, ama 9 aydır borsada değişen birşey yok esasında.
Bu yataylıkta voborsada nüfus azaldı.
Soru şu?
O günlerde neden tepe arıyordunuz? Pişmanmısınız?
Neden piyasayı tek taraflı gördünüz aylarca?
Üzücü durumlardı bunlar, bu işler pro işi.
Ne yakınacan ne hayıflanacan, yapamıyorsan bırakacan.
Dost acı söyler.
Yenilerde heves etmesin. Kaybeder.
Şurada Allah herkesi bir ev satmaktan bir araba satmaktan bir kredi çekmekten korusun.
Satılanla kalınır.
Jelibon.
İkinci kez vix bb yi taciz ediyor.
3/4 longlar burada bb çık giriyle yeni sahiplerine teslim edilecektir.
Hatta 1360 üzerinde 1/4 verdim, 2/4 kaldı.
Yarın ve pazartesi bütün ayular piyasadan silinirken Jelibon yükselişlerde kaar alacaktır.
Burada yakın zamanda hiç zararsız iki yukarı yakalandı. Biri 1340 olan yükseliş diğeri 1363'e olan yükseliş.
jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri