korku şiddet kan jelibon farkı.
Sevgili MBM 50 puan kazık attın bana.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yok sn jelibon... göstergeye bakıyordum.. yeni dipmi yapacak yoksa yukarıda kalıp uyumsuzmu olacak....
yukarda kaldı ve uyumsuz oldu....
ve tepti dow....
10570 den verdim bu arada geri ..haberin olsun sn jelibon...
takip edemeyecegim için.... 70 puan kar yeter bugünlük....![]()
Konu mbm tarafından (18.09.08 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Sırada Goldman, Wachovia...sonra ?
Teoman Bey, hani derler ya aradığın aşk o akdar uzakalrda değil belki yanıbaşındadır diye karmaşık gösterge ve parametrelerle uğraşmak yerine bazen iki adet hareketli ortlamanın uzun süreli trendlerde oturduğu görülmüştür. Sisteminize eklemeyi düşündünüz mü? Bendeki Medium Sistem 50,825den beri SAT konumunda. Buradaki başka bir saatlik sistemin 51,200lerden sat konumunda olduğundan bahsedildi. Uzun periyotlu bir bir sistem de kullanılabilir. cbaykusun sistemi gibi tek ortalamala da kullanılabilir. Pozsiyona geç soksa da uzun srüe trendde oturtturabilir. Trend tespiti için yardımcı olması amacıyla naçizane bir öneri.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri