38 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Piyasadaki karlı sistemler hakkında?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    4.610
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.648
    Toplam Teşekkür
    494 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı qazzaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niyetim ne sistem satıcılarını yermek, nede satanlara saldıranları yermektir. Hiç bir satıcıyıda ne tanırım ne bilirim bunuda açıkça söyleyeyim. Ayrıca ABD dahil tüm Dünyada belkide 1000 lerce sistem satıcısı yasal kurum veya site var zaten. Bizler böyle agresif davranırsak dünyanın gerisinde kalmaya mahkum oluruz. Sonrada bu Ülke hala geri yaa der dururuz. Bu sitede bile ne kadar çok Kıymetli arkadaşımız var. her biri birbirinden zeki. Ne sistemler geliştiriyorlar. Keşke onlarda birer site ve şirket açsada performansı yüksek olan kendi ürünlerini KDV' si ile uygun fiyatlara yasal olarak satsa.
    Demek istediğim tek şey ÖNYARGILI DAVRANMAYALIM. Forum denen ortamın hakkını verelim. Aksi halde MSN den ne farkı kalacak. Satıcı dahi olsalar hemen saldırıp kaçırmayalım ki, sattıklarının iyi veya kötü yanlarını burada deşifre edbilelim.
    Dileyen satar, dileyen alır. En azından almak isteyenlerde neyin ne olduğunu bilmiş olur.
    Sn qazzaq yazınız çok aydınlatıcı, elinize sağlık.

Sistem satıcıları aynı zamanda reklamlarını da yasal olarak site yönetimine bedelini ödeyerek yapsa olmaz mı?

Ben bu topiği görünce % 50 iyi niyetle sorulmuş bir soru, fakat % 50 olasılıklada sistem pazarlama olasılığı olarak algıladım.

Bu yüzdende eğer sistem pazarlama işi ise alıcılar bir kez daha düşünsün amacıyla cevap yazdım.

Sizin arkadaşınıza sinyal satarak zarar ettirmişler, peki sistem satarak zarar ettirseler normalmiydi?
    İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
    ---------------
    Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.

2. The Following 2 Users Say Thank You to hilmi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri