sn jelibon üstad vermiş olduğunuz emeklerden dolayı Allah razı olsun...hakkınızı helal edin ..sevgi ve saygılar
sn jelibon üstad vermiş olduğunuz emeklerden dolayı Allah razı olsun...hakkınızı helal edin ..sevgi ve saygılar
Jelibom abey, paptya falına, yazı stiline hayranım.
verdigin emekler icin kendi dusen payıma tesekkur ediyorum..
saygılar...
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler.her sey gonlunuzce olsun.
jelibon hocam ALLAH senden razı olsun pek yazmasamda hergün gözüm sizin yazdıklarınızda sayenizde kazandık sağol varol gitmesen olmazmı lo bizi bırakıp gitmezsen süper olcak valaha bak bizde sokağa çıkar jelibonumuuz isteriz kampanyası başlatırız biber gazı yemeye razıyız) herşey için sağol jelibon hocam RABBİM sağlık afiyet versin inş..
Çok doğru söylemişsin abi... Ben de çok sevdim... Hem yazısını, hem de yazdıklarını... Çok da öğrendim aslında.
Umarım hep buralarda olursun Jelibon patron. Ve umarım gelirsin. Geçen gittiğinde düzeltme yapmıştın, ben onu ikinci dalga saydım. Şimdiki gidişini de dördüncü dalga sayarız hep birlikte gelince...
İyi dinlenmeler, herşey gönlünce olsun...
Ne diyeyim büyük bir eksiklik bu güne kadarki emeklerin için tşk. jelibon![]()
Zenci Mahallesindeki Solaryumcu
Çok sağol üstad.Allah senden razı olsun.İçim burkuldu,eksikliğini hisedeceiz.
Allah razı olsun
sn jelibon
emklerınıze cok tesekkurler
Üstad keşke gitmeseydin....Bari haftalık değerlendirmeler yapsaydın en azından önümüzü görüyorduk sayende)Ben kendi adıma çok üzüldüm...
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri