dolar ala dönüyorrrr
dolar ala dönüyorrrr
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
kabaca ben oynamıyom lan![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
amma nazlandı yahu..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
son yarım saatte 84 bin isterük..
ne 83500 müş kardeşim..
Eee amaçları ne gapa mı bırakacaklar son dakika mı bitirecekler işi...Aşırı sıktı....
Sattım gitti ne halleri varsa görsünler..Sizin yapacağınız piyasanın ****
82800 kaparsa bu palayı tebrik etmek lazım oynuyor walla
Hacimsiz ve sıkıcı bir gün oldu son dort gundur kademeli olarak hacim düşüyor zaten yinede kopmamak gerek yakındır hareket, Vobda firsatlar azalarak devam ediyor.
gün boyu longçuları taciz etmekten başka bişey yapmadı bence pala bugün..
yarın gol olur bu kadar büyük uğraş varsa..
geceyede long !
cümleten iyi akşamlar !
Fiyat kac hacilar
BANGA mühim
Sabır işi, 100 puan kayıpla tekrar long...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri