acaba,çok kuvetli long desem,-2.000 olurmuyuz..
long ula long....
acaba,çok kuvetli long desem,-2.000 olurmuyuz..
long ula long....
3gen olayı dersen dipten 3 gene geldiği mesafe kadar çıkmış zaten..yok flama bayrak çanak dersen o da hedefine gelmiş..e bir de geçmişteki aynı seviyelerden geçen bir doğru parçası çizince de oluyodemek manyak direnç burası..demekki 100000 olabilir
stropatflat
ha birde pararlelkenar şekli ile ilgili bir formasyon konmamış hiç teoride..aha onuda ben koydum...paralelkenar da tamamlanmış...hehe
![]()
BANGA mühim
günaydın patronlar,rastgele..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
JACK D. SCHWAGER in BORSA SİHİRBAZLARI kitabını bir yerden bulmak mümkün müdür acaba? PDF olarak?
var mı bilen?
teşekkürler,
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
86275 çanağıda ok vay arkadaş..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ilk 5 in içindeyim uşaklar...ama ilk 5 te kaçıncı olduğum bana kalsın....
eğlendik işte...
http://www.yfas.com.tr/Yfas/hizmetle...y-yarisma.aspx
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
müsaadeniz ile taze şortları ben 550 pian kardayken kapatayım...kalanlar Allah kerim
BANGA mühim
- - - -
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri