vışşşşşşşş.........
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
pala para dağıtıyormuş.almayanı dövüyorlarmış.ben paladan dayak yemekten hoşlanmadığım için alıyorum mümkün olduğunca![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
zoorgghr 300 pıvan gecikmiştim sisteme uymayaazdaha uymayacaktım emme bakalım sonu ne olacak zinyalin..
84100 den gelmişti lönk siyngal en 84425 ort ile maliyetlenmişim
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Buralarda iyi zorlandı mubarek...
Full short devam full short..
Daha ellemem yukarı gitse bile düşüş gaçınılmaz![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Yahu pala hiç keyfim yoktu ama acayip keyif yaptırdın bugün bana, yukardan kısaladık,
kanaatkar davranıp az bir karla kısadan uzuna geçtik,
Senin için bu haftasonu mangalın kıralını yapacam PALA
Son poz flat...![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
o 3000'lik harekete benziyor demistim![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri