Asitronbaba nerde... Nerdesin patron.. Yuvana dön... Bak no'olti çekmeyecem söz...![]()
Asitronbaba nerde... Nerdesin patron.. Yuvana dön... Bak no'olti çekmeyecem söz...![]()
Bakıyosun imkb rulet masasında dönen rakamlar gibi rakamlar döndüren bir kumarhane gibi, vob desen zaten öyle, rakamlar döner döner akşam olur durur, yok sen kazandın yok sen kaybettin, ne güzel işmiş kardeşim borsa açalım o zaman
Haaa yok, sen halkın parasını rakamlarla döndüremezsin yetkin yok, yetkisi olanın düdüğü öter, halkı herkez kendine çekemez yolunmasına göz yumamaz yassak kardeşim..vs.vs..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yaff bull market, sen zaten cok iyi kazanmiyo muydun, niye kurcaliyon kim gormus kim gormemis![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
içerdeki statükoya karşı şeffaflaşma var..
ama yabancının parası,menfeati sözkonusu ise ,hızla şeffaflıktan uzaklaşma var.......
derinlik,hacim e çok bakmasamda, yasaklanması, olumsuzdur..
ondan sonra miileti aptal yerine koyup,halka arz seferberliğii vs . yapcan..
Parayı 84275 e bassakmı ne dersiniz?kazanırmıyım? dur bi şansımı deneyeyim lo....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
İşctr 5,32 - 5,34 dönüyor masa
5,34 e kazanırmıyım, yok yok 5,32 ye basayım abi belki ordan şansım döner![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
halka açık demek, halk alıp satabilir demektir. herşeyini görebilir demek değildir. zaten adamlar da bu haklarını kullanıyorlar.
dediğiniz şeyi sorarsanız, emin olun vobaş bir yazıyla size "sen şu saatte şurdan aldın işte şu da sana satan kişi" der.
bu mevzular işlem bilgileri kapatıldığında konuşuldu. ben o zaman dedim ki, şimdi birileri çıkıp da "işlem yapmayalım örgütlenelim" dese bile, göreceksiniz ki kimse buna itibar etmeyecek ve adamlar "ben yaptım, oldu" diyebilecekler.
dediler de zaten...hiç boşuna uğraşmayın.
dünyadaki en geçerli kanun, doğal seleksiyon kanunudur.
büyük balık küçük balığı yer.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri